Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben evlendikten 1 yıl sonra bıraktım korunmayı, 1 ay sonra sanırım kaldım ama kimyasalla sonuçlanmıştı ilk gebelik olabiliyormuş zaten yüksek oranda, ondan da 4 ay sonra kaldım canım
Ben korunmasız 8. Ayımda hamile kaldım hamile kalana kadar da 3 kimyasal geçirdim düşük oldu korunmasız 13. Ayımda tekrar kimyasal 1 ay sonrasında da oğluma hamile kalmıştım. 2 seneye kadar normal karşılanıyor zaten. Ne zamandır deniyorsunuz?
Eylül sonu evlendim Mayıs ayına kadar korunduk Mayıs Haziran'da korunmadım bu iki ay tutmadı Mayıs ayında hatta ovulasyon testi kullandım sonra bıraktım kullanmayi akışına bıraktım yani temmuz da hamile kaldım çok şükür
Ben kontrol hapı kullanıyordum ve hormonal bozukluğum vardı Yasmin plus doktorum özellikle vermişti 1 yıl kadar kullandım hapı bırakıp folik asit takviyesi başladık normalde 6 ay sürebilir dendi 2. Ayımda hamile olduğumu öğrendim