Doğuma Hazırlık kaç body almalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi red
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

red

31 mayis ~ 74
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
1.205
1
116
İstanbul
kızlar haziranda doğumum... mother carede indirim var çıtçıtlı bodylerden almak istiyorum. 7li paketler halinde satılıyor. 0-3 ay arası kolsuz 7li bir paket, 3-6 ay arası uzun kollu bir paket alamyı düşünüyorum.
yeterli mi sizce?
yoksa 0-3 ay arası yarım kollu bi paket daha mı alayım.?
bir de yeni doğan diye ayrıca bir ayrımmı var 0-3 ay arası olan büyük mü gelir?

bence 0-3 ay arasını fazla alma çünkü çabuk büyüyorlarmışş büyük al derim ben şuan 0-3 aylık 3 tane çıtçıtlı kısa kollu aldım bi de 2 tane hastane çıkışım var ve gerikalınını büyük alıyrum

ben 0-3 ay arası çok kirleniyo diye 7li paket askılı ya da kısa kollu almayı düşünüyordum 3-6 ay arası uzun kollu 7li paket alayım diye düşünüyordum. ben de bi hastahane çıkışı aldım 3 takım var içinde biraz cimcimli bişi gezmeğe götürürken mevlütte falan giydirmeyi düşünüyorum. listelere bi baktım çok daha fazla almayı önermişler kafam karıştı..

ben de mothercare den arkadaşıma sipariş vermiştim, yaz bebeği olacağı için hem sıfır kollu, soğuk zamanlar için de uzun kollu sipaiş ettim.

uzun kolluları sadece bi alt pijamasıyla gece de kullanmayı düşünüyorum. ama denilen doğru, ilk başlarda hem çabuk büyüyolar hem de çok kirletiyolar

dışarısı ne kadar sıcak olursa olsun bebekler 36.5 derecelik ortamdan çıktıkları için üşürlermiş.yarım kollu da almanız iyi olabilir bence.

Ben de mothercare den 7 lı kısa kollu 0-3 ay badıler aldım.ama bıraz fazla oldugunu dusunuyorum hemen buyuyucegı ıcın.Bır de 3 lu uzun kollu olanından 3-6 ay alıcam

ben nisanda doğum yapacağım hem uzun kollu hem de kısa kollu aldım.ilk hafta uzun kollu giyer diye düşündüm.

ben yegenlerimden biliyorum badiyi çok al en çok onlar kirleniyor:)

ya hem çok deniliyor hem de çabuk büyüyor deniliyor kararız kalıyo insan =))

Back
X