bu konuyu açan arkadaşa noldu acaba gerçekten çok merak ettim.... sen dışardan protez al diyen bir dr.a nasıl güvenilir bilmemki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuyu açan arkadaşa noldu acaba gerçekten çok merak ettim.... sen dışardan protez al diyen bir dr.a nasıl güvenilir bilmemkidoktor dediğin öncesinde bir boyuta karar verdiğinde onun küçük ve büyük alternatiflerini de getirip ameliyathanede deneme yapar ve en uygununa karar verir. En azından bende öyle oldu. Umarım bu arkadaş yaptırdıysa mutludur
gizem,bi de ilk gittiğim doktor bana bağırdı biliyo musundual plane diye bisey yokmus.öyle sacma sey mi olurmuş.yarım kas altına yarım kas üstüne,öyle bisey söz konusu olailir miymis hic.böyle sacma seylere naSIL inanıyormusuz
![]()
sadece maddi yönden cok ideal.diğerlerinden cokcok uygun.cuma murat tezcan isimli bi doktora daha gitcez annemle.ondan sonra zaten doktorlar bitmis oluyor.bir tek bülent cihantimur'a gitmemiş olcam.ona gitmicem zaten hic.maddi yönünü halledebilsek hemen erhan şafak' a ameliyat olcam.bayrama kadar çözümlenmiş olcak.benim kararım erhan şafak.ama yine de bi murat tezcanla da görüşmemde fayda var