Kac cc sut ve mama ?

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Sutum yetersiz oldugu icin dr mamayada baslatti 1 ayimizi doldurucaz,fakat sutum bir turlu artmiyor,hergun konteol ediyorum.Iki memeden cikan ancak bebegime yetiyor. Sorum su 1 ve 2 aylik bebekleriniz kac cc sut ve mama iciyor?2. Ayda daha cok ihtiyaci olucak sutume ama artmazsa yetmicek :(

Ya bu soylicegim ne kadar doğru bilmiyorum ama bebek emdikce süt gelir zaten yani kilo alimi nasıldı ? Eğer kilo aldıysa keşke mamaya baslamasaydiniz diyebilirim onun dışında 3 lt su + sıvı gıdalar içecekler süt yapar ve dinlenme

Ya bu soylicegim ne kadar doğru bilmiyorum ama bebek emdikce süt gelir zaten yani kilo alimi nasıldı ? Eğer kilo aldıysa keşke mamaya baslamasaydiniz diyebilirim onun dışında 3 lt su + sıvı gıdalar içecekler süt yapar ve dinlenme
Acliktan sarilik oldu 2. Gunu mamaya basladik.emziriyorum yine agliyor,iki gogsumu sagip verince sakinlesiyor.Hergun emzirip sagiyorum ayni

İlk günler süt az gelir, mama verdigin iyi olmuş da gerek yok artık. Biberona alışmış gibi. İki göğsünü de emzir her emmede. Sonraki emzirmede son verdiğin memeden başlat. Haftalık kilo alımı sana yolunu gösterir. Sağlık ocağında ölçerler.

Sutum yetersiz oldugu icin dr mamayada baslatti 1 ayimizi doldurucaz,fakat sutum bir turlu artmiyor,hergun konteol ediyorum.Iki memeden cikan ancak bebegime yetiyor. Sorum su 1 ve 2 aylik bebekleriniz kac cc sut ve mama iciyor?2. Ayda daha cok ihtiyaci olucak sutume ama artmazsa yetmicek :KK43:
30 40 cc civarı dir canım ama mama kutuların da yazıyor ne kadar ve kaç kere vereceğin arkalarına bak ölçek ile yazar zaten

Sutum yetersiz oldugu icin dr mamayada baslatti 1 ayimizi doldurucaz,fakat sutum bir turlu artmiyor,hergun konteol ediyorum.Iki memeden cikan ancak bebegime yetiyor. Sorum su 1 ve 2 aylik bebekleriniz kac cc sut ve mama iciyor?2. Ayda daha cok ihtiyaci olucak sutume ama artmazsa yetmicek :KK43:
30 40 cc civarı dir canım ama mama kutuların da yazıyor ne kadar ve kaç kere vereceğin arkalarına bak ölçek ile yazar zaten

Back
X