- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Acliktan sarilik oldu 2. Gunu mamaya basladik.emziriyorum yine agliyor,iki gogsumu sagip verince sakinlesiyor.Hergun emzirip sagiyorum ayniYa bu soylicegim ne kadar doğru bilmiyorum ama bebek emdikce süt gelir zaten yani kilo alimi nasıldı ? Eğer kilo aldıysa keşke mamaya baslamasaydiniz diyebilirim onun dışında 3 lt su + sıvı gıdalar içecekler süt yapar ve dinlenme
Hangi mamayi veriyorsunuzBen ilk ay 30 cc 2 ve 3 ay 60 cc veriyordum
Bazen 1 bazen gunde 2kere
Benim oglum 18 aylik simdi :)Hangi mamayi veriyorsunuz
Kilo alimi nasil acaba
30 40 cc civarı dir canım ama mama kutuların da yazıyor ne kadar ve kaç kere vereceğin arkalarına bak ölçek ile yazar zatenSutum yetersiz oldugu icin dr mamayada baslatti 1 ayimizi doldurucaz,fakat sutum bir turlu artmiyor,hergun konteol ediyorum.Iki memeden cikan ancak bebegime yetiyor. Sorum su 1 ve 2 aylik bebekleriniz kac cc sut ve mama iciyor?2. Ayda daha cok ihtiyaci olucak sutume ama artmazsa yetmicek
30 40 cc civarı dir canım ama mama kutuların da yazıyor ne kadar ve kaç kere vereceğin arkalarına bak ölçek ile yazar zatenSutum yetersiz oldugu icin dr mamayada baslatti 1 ayimizi doldurucaz,fakat sutum bir turlu artmiyor,hergun konteol ediyorum.Iki memeden cikan ancak bebegime yetiyor. Sorum su 1 ve 2 aylik bebekleriniz kac cc sut ve mama iciyor?2. Ayda daha cok ihtiyaci olucak sutume ama artmazsa yetmicek
Kilo alımı nasıl 2 saatte bir emxirdiniz di mi doğrudur yetmiyor olabili4 ama dediğim gibi kilo alımı iyiyse buna gerek yok ama bilmiyoruz tabiAcliktan sarilik oldu 2. Gunu mamaya basladik.emziriyorum yine agliyor,iki gogsumu sagip verince sakinlesiyor.Hergun emzirip sagiyorum ayni
gecen ay 250 gr ...bugun gittik 400gr almis.ben bagirsaklari fazla calisiyor ona bagliyorum.yemek duzenimi degistirdim.sik da emziriyorumAz derken? 800-1000 arası normal. Ne kadar aldı?
Ordaki miktar fazla geliyor30 40 cc civarı dir canım ama mama kutuların da yazıyor ne kadar ve kaç kere vereceğin arkalarına bak ölçek ile yazar zaten
En ideal olanı o aylarda 30 35 ml dir canım azar azar ara ara ver doyar oOrdaki miktar fazla geliyor
Benimde bagirsaklarim cok hizli hep ishalim,kan hapini kestim biraz daha iyi oldu. Ishal oldugum icin mi sutum az acabagecen ay 250 gr ...bugun gittik 400gr almis.ben bagirsaklari fazla calisiyor ona bagliyorum.yemek duzenimi degistirdim.sik da emziriyorum
Kac aylik sizin bebeginiz acabagecen ay 250 gr ...bugun gittik 400gr almis.ben bagirsaklari fazla calisiyor ona bagliyorum.yemek duzenimi degistirdim.sik da emziriyorum
30 mart 2017 dogumlu 3.650 dogdu ilk ay 900 gr almistiKac aylik sizin bebeginiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?