Kaç çocuk düşünüyorsunuz?

minnosssk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
262
170
53
Kaç çocuğunuz var ve kaç çocuk düşünüyorsunuz? Ayrıca araları kaç yaş bebelerinizin? :)

Kaç çocuğunuz var ve kaç çocuk düşünüyorsunuz? Ayrıca araları kaç yaş bebelerinizin? :)
Şuan 1 oglum var 16 aylık 2.ye hamileyim valla bana kalsa yeterli ama eşim 3 çocuk diyor ilerleyen dönemlerde istermiyim bilmem ama maksimum 3 olur daha fazla istemedigime eminim

Ben 1.ye hamileyim
2 çocuk dişünüyoruz
Bebeğim 3-4 yaşına gelene kadar beklicem kısmetse üst üste bakamam

2oğlum var yaş biri 4buçuk biri 6buçuk yaşında artık çocuk düşünmüyordum ki sürpriz hamilelik yaşıyorum şuan hayırlısı artık.

Bir oğlum var Allah nasip ederse bir tane daha düşünüyorum kızım olmasını çok isterim 2 çocuk yeterli bence benim için.

1. Ye hamileyim tüp bebek tedavisi ile. Gönlüm en az 3 ya da 4 isterdi ama nasip olacağını pek sanmıyorum. Hayat....
Bazen tüp bebek tedavisinden sonra vücut normal yolla kabul ediyor bebeği. İnşallah size de öylesi nasip olur

Bi kızım var 7 yaşında bir de oğlum 5 yaşında şimdi de 11 haftalık hamileyim kısmetse 3. Olacak büyük konuşmamakla beraber başka düşünmüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…