• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç dost kaç arkadaş?

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Kızlar merhaba. Benim sormak istediğim aslında kendime sıkıntı ettiğim şey kaç dostu kaç arkadaşı olmalı insanın. Yani ben 23 yaşındayım ve liseden ve üniversiteden beri tanıdığım ve dostum dediğim 3 kişi var . Onlarla görüşmek konuşmak bişeyler paylaşmak bana cok iyi geliyor. Yani ruh ikizi derler ya öyleler. Ama nedense artık dost edinemiyorum mu desem bunu nasıl anlatsam. kpss icin dersaneye gidiyorum mesela orda da arkadaşlıklar kurayım istiyorum ama ordakiler kpss disinda pek muhabbete girmiyor herkesin kendi sıkıntısı da oluyor haliyle. Evli olanlar çocuğu olanlar. Galiba bi zamandan sonrada kafa dengi bulmak da zorlaşıyor. Ya bilemiyorum bende mi gariplik var ki ?

Canim benim 2 tane 50 tl de 100tl yapiyo 10 tane 10 tlde ben hep böyle düsünürüm arkadas konusunda 3-4 samimi arkadasim anca var

Bi gariplik var sende evet cnm çokmu duygusalsin? Insanlara bel bağlama bu kadar annen varsa yeterde artar bile boşver gerisini.

Dostum dediğim kimse yok ama derdim olduğunda ufak tefek şeyleri kahve içip paylaşacağım 2 arkadaşım var az insan az sorun diye düşünüyorum

Bi gariplik var sende evet cnm çokmu duygusalsin? Insanlara bel bağlama bu kadar annen varsa yeterde artar bile boşver gerisini.
Biraz duygusalım evet. Ya ne bileyim bu düşünce peydah olmaya başladı bende bir süredir. Lisedeyken mesela grupça gezer ederdik. O zamanlarımı özlüyorum sanirim biraz da

Dostum dediğim kimse yok ama derdim olduğunda ufak tefek şeyleri kahve içip paylaşacağım 2 arkadaşım var az insan az sorun diye düşünüyorum
Ama farklı insanlar da hayatına farklı bakış açıları katmaz mi ne bileyim mesela burda evli kadınlara diyorlar ki hep koca bağımlısısın iste çık biraz arkadaşlarınla gez. Of boyle saçma sapan düşüncelerim var. Sanırım sınav stresinden aklıma olur olmadık şeyler geliyor.

Biraz duygusalım evet. Ya ne bileyim bu düşünce peydah olmaya başladı bende bir süredir. Lisedeyken mesela grupça gezer ederdik. O zamanlarımı özlüyorum sanirim biraz da

Öyledir eğer öyle bi ortamin varsa ozlenir illa hangimizin olmadi ki

Bu kadar takilmamaya çalış cnm

Ama farklı insanlar da hayatına farklı bakış açıları katmaz mi ne bileyim mesela burda evli kadınlara diyorlar ki hep koca bağımlısısın iste çık biraz arkadaşlarınla gez. Of boyle saçma sapan düşüncelerim var. Sanırım sınav stresinden aklıma olur olmadık şeyler geliyor.
Az arkadaş olunca onlarlada geziliyor çok sıkıldım mı takar kulaklığımı müzik dinleyip yürüyüş yaparım...deneyim olarak kızlarımı parka çıkardım mı diğer çocuklrın anneleriyle sohbet ederken ufak deneyimler oluyor çok olup boş olacağına az olsun kaliteli olsun:KK66:

Zaten üniversiteden yada lise arkadaşlıkları gibi olmaz ki sonradan gelenler.
Benim dostum dediğim arkadaşlarımın biri ilkokuldan beri en yakınım diğeri de liseden beri. Onlarla beraber büyüdüğümüzden sanırım yerleri çok ayrıdır.
Ha iş arkadaşlığından dosta döndüğüm iki arkadaşım da var. Erkek olanla hala aynı dostlukta devam ediyoruz kız arkadaşlarımın benim için yapmayacaklarını yapar kardeşim gibi oldu sağolsun. Ama diğeri normal arkadaş işte hani severim görüşürüm kafa dengidir ama o kadar.
Bu tip görüştüğüm sohbetini sevdiğim ama çok içimi açmadığım yerlerini bildiğim arkadaşlarım var ama saydığım üçlü gibi değil. Onlar gibi de olamazlar.
Yani illa herkesle dost olmak gerekmiyor. Herkesin yerini bilseniz yeter. İki dostunuz vardır iyi günde kötü günde hep yanınızdadır hayatınızı paylaşmaya devam edersiniz ama kurslardan işten falan tanıştığınız hoş sohbetle güzel vakit geçirilen arkadaşlar vardır yeri ayrıdır kafa dağıtırsınız işte. Ötesini beklemeden yeterli samimiyette devam etmek yeterli.

Arkadaş diye bilecegim insan çok var.Ama dost(herseyi paylaştığım canim sıkılınca aradigim,icimi actigim) kimse yok.
Bende bayağı tuhafim galiba.

Back
X