kac gun sonra kanama oldu?

lale1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
601
14
46
Ankara
Kizlar once embriyolari tutup sonradan degerleri olumlu gitmeyenler birsey merak ediyorum; ne kadar surdu adet olmaniz?

benim çok yeni daha geçen hafta çarşamba değerim 69 a düştü ertesi gün lekelenme oldu kesildi pazar günü 12 mayıs yogun bir kanama 2 gün sürdü hala lekelerim var ama bugün çok hafiflemiş
hcg mi düştü sizinde? kaçtan? 3-5 güne geliyor kırmızılar tabi sıfırlanması gerek

Cok gecmis olsun size. İnsallah en yakin zamanda kavusursunuz bebeklerinize. Benim 4. Denemem. Hcg degerlerim biraz az artiyor da. En son carsamba yaptirmistim.daha da yaptirmak istemiyorum ultrasona kadar. bu cuma gidicem ultrasona. Eger dustuyse son 5 gunde kanama olmali miydi ne zaman baslar genelde diye merak ettim.

Cok gecmis olsun size. İnsallah en yakin zamanda kavusursunuz bebeklerinize. Benim 4. Denemem. Hcg degerlerim biraz az artiyor da. En son carsamba yaptirmistim.daha da yaptirmak istemiyorum ultrasona kadar. bu cuma gidicem ultrasona. Eger dustuyse son 5 gunde kanama olmali miydi ne zaman baslar genelde diye merak ettim.

artışınız nasıl bilmiyorum ama 1.5, 2 , 2.5 katlar normal kabul ediliyor
ilaçların etkisiyle değer düşse bile kanama hemen olmuyor genelde
benim öyle oldu değerim düştü 5 gün sonra kanama oldu hatta çok endişe ettim bende
bence testini tekrarla en azından için içini yemez acaba düştü mü diye
inşallah devam eder çok üzücü diğer türlü çok canı yanıyor insanın

Ben kucuk bir ilcedeyim burda kandan bakamiyorlar. İle gonderirken de saatler geciyor. Sonuc ne kadar guvenilir bilemiyorsun.guvendigim tek sey kanin yanlis olculup sonuclarin az cikmasi. Bu yuzden artik yarin ultrasona gircem. Karindan.olmadi vaginal baktircam artik.dr a sordum rahimle alakasi yokmus o vaginal ultrasonun. Varsa bebege hic birsey olmaz dedi
umuyorum hersey guzel olur hepimiz icin de...

Back
X