Kaç gündür psikolojim alt üst korkuyorum:(

Mirasu_23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
4
0
1
bundan 1 ay önce nişanlımla bi hata yapıp anal sex denedik kendisi içime boşaldı ama sonra temizlendik adetim 1 mayısta olması gerekiyordu ama 14 gündür gecikti hamile olabilir miyim? 3 gün önce idrar testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ama psikolojim tamamen çöktü doktora gitmeye korkuyorum her gün ağlıyorum.

Yenı uye anal sex hayırdır ınss:) bagırsagına bosaldıysa bebek nasıl olucak bı daha dusun bence? Tamamrn pskolojık adet gecıkmesı strese baglı...

Yenı uye anal sex hayırdır ınss:) bagırsagına bosaldıysa bebek nasıl olucak bı daha dusun bence? Tamamrn pskolojık adet gecıkmesı strese baglı...

reglim en fazla 1 hafta gecikirdi günlerdir deli gibi araştırma yapıyorum anal sex sonrasında bile hamile kalanlara rastladım sitelerde içime sızmıştır falan diye korkuyorum

Oyle olsa 14 gun gecmıs ıdrar testınde kesın cıkardı tamamen pskolıjık ama cık ıstıyorsan bır de kan testı yaptır kanda yanılma payı hıc yok. Merak etme hamıle degıl de basur olma ıhtımalın daha cık boyle gıderse tovbe tovbe...

Oyle olsa 14 gun gecmıs ıdrar testınde kesın cıkardı tamamen pskolıjık ama cık ıstıyorsan bır de kan testı yaptır kanda yanılma payı hıc yok. Merak etme hamıle degıl de basur olma ıhtımalın daha cık boyle gıderse tovbe tovbe...

bir daha yapmamaya tövbe ettim zaten bu korku bile yetti umarım hamile değilimdir o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyen varken ,kasıklarımda ağrı oluyor ama bir türlü olamadım

bir daha yapmamaya tövbe ettim zaten bu korku bile yetti umarım hamile değilimdir o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyen varken ,kasıklarımda ağrı oluyor ama bir türlü olamadım
Merak etme hamıle olma ıhtımalın mucıze gıbı bısey...

Back
X