Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar doktor 32 haftadan sonra artık banA 2 haftada bir geleceksin dedi. Sizinki de oyle mı yani 3 haftaya bir gitsem olmaz mı .. Siz ne sekilde gidiyorsunuz ve bu uygulamanın nedeni ne
bende 32.haftadayım dün gittim doktora 3 hafta sonra tekrar gel dedi demek standart böyle sonrada haftada bir alcam dedi...nst falan sokacak ya ondan kontrl altında tutmaya çalşyrlar bnce..çnkü doğuma az kaldı
canım uygulamanın nedeni,erken doğum,suyun azalması,bebeğin sıkıntıya girmesi vs. gibi durumlar olduğunda erken farkına varmak ve ona göre müdahale edebilmek.senin ve bebeğin sağlığı için yani
tamam anladım..peki doktor muayeneleri aralarındaki zamanda ben evde neler hissedersem ne gibi seyler olursa alarma geciyim.ilk gebeliğim oldugu için bilmiyorum süreci..deneyimli ve bilgili olanlar paylasabilir mi
tamam anladım..peki doktor muayeneleri aralarındaki zamanda ben evde neler hissedersem ne gibi seyler olursa alarma geciyim.ilk gebeliğim oldugu için bilmiyorum süreci..deneyimli ve bilgili olanlar paylasabilir mi