kac haftadir toparlanamiyorum..

Yazik etmeyin kendinize ya,baska biri icin işinizi birakmak nedir ya..siz boyle taviz verirseniz kabak gibide ortada kalırsınız siz erkekleri ne sanıyorsunuz ya deger,kadir kiymet bilen bireyler falan mi ? Artik bence kadinlar olarak akillanma vaktimiz geldi deeee geçiyor bile.
kabak gibi? teşekkür ederim...
her erkek böyle mi yani? benim cidden aşktan umudum yok artık, hep masallarda eskilerde kalmış demekki....... gerçekten de sevgi vermeye başlayınca, fedakarlık yapınca, bağlanınca ve kadında sahiplenip kıskanmaya başlayınca hepsi geri kaçıyor, ben bilmiyorum.... anlayamıyorum.....

Konu gerçekse mutlaka tedavi olmalısınız, sorununuz bu kişi değil sizin bağlanma sorununuz olmalı.

Bir kere bile buluşmadığınız bir insan için işinizi bırakmanız, sevdiğim demeniz böyle acı çekmeniz hiç ama hiç normal değil, önce bunu bir idrak etmeye çalışın.

Konu gerçekse mutlaka tedavi olmalısınız, sorununuz bu kişi değil sizin bağlanma sorununuz olmalı.

Bir kere bile buluşmadığınız bir insan için işinizi bırakmanız, sevdiğim demeniz böyle acı çekmeniz hiç ama hiç normal değil, önce bunu bir idrak etmeye çalışın.
biliyorum bende ama yalnızdım ve o hayatıma girip benle ilgilenince çok bağlandım, ve kısa sürede olmadı bu beni ikna ederken çok ilgilendi.... zaten dediğim gibi arkadaş, akraba vs. çevrem yok, ailem ilgili değil... hep sevgi eksikliğinden

biliyorum bende ama yalnızdım ve o hayatıma girip benle ilgilenince çok bağlandım, ve kısa sürede olmadı bu beni ikna ederken çok ilgilendi.... zaten dediğim gibi arkadaş, akraba vs. çevrem yok, ailem ilgili değil... hep sevgi eksikliğinden

O duyguyu bende yaşamıştım küçükken. İnternette sadece resimlerini grdüğüm, kendisini hiç görmediğim birisine aşık oldum sanmıştım, o da benle çok ilgilenirdi ilgisi hoşuma gitmişti ama o yaşta bile olmayacağını tahmin edebiliyordum Boşlukta olduğunuzu anlıyorum ama iş bırakmak nedir? Bu kocanız mı ki size bakacak iş bırakıyorsunuz söyleyince. Çok yanlış yapmışsınız, bir an önce toparlanıp işe başlayın.

Nasıl bir yokluk bu :işsiz:
1 yaşıma daha girmek kesmez beni , yüzünü görmediğiniz bir adam için işten ayrıldığımız için 2 3 yaşıma daha girdim sayenizde.
Pesssss.

Nasıl bir yokluk bu :işsiz:
1 yaşıma daha girmek kesmez beni , yüzünü görmediğiniz bir adam için işten ayrıldığımız için 2 3 yaşıma daha girdim sayenizde.
Pesssss.
hanımefendi iş iş deyip durmussunuz o iş umrumda bile değil, fabrikada 12 saat çalışıyordum

Back
X