Kaç haftalığım

Bayan Seda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
19
3
1
24
Merhaba arkadaşlar birle sormak istiyorum
Yeni hamile kaldım daha doktora gitmedim tabii ki kaç haftalık olduğunuzu nasıl hesaplıyoruz acaba🥹💓

Google a gebelik hesaplama yaz, son reglinin başlangıç gününü yazınca oraya ordan hesaplıyor

Adet olmam gereken ikinci gün kan verdim 8.88 çıktı iki gün sonra yani dün 21.97 çıktı bugün adet olmam gereken son gün iki gün sonra tekrar kan vereceğim de tahmini olarak öğrenmek istedim acaba kaç haftalığım
Tahminen 5 haftalık civarıdır. Ama google dan bak yine de 🤓

Hemen gidilmesi gerekiyor mu?
Dedim ki biten biraz daha yükselsin ondan sonra gideyim bir kere daha kan vereceğim ondan sonra inşallah hemen gideceğim doktora
Tercih meselesi gitmeyip sonra gidende var, hemen gidende var. Ben hemen gittim tercihimde bu. Doktor direkt ilaca başlıyor hormon vs. Düşük engelleyici gibi. Onlar bence bu süreçte kıymetli.

Tercih meselesi gitmeyip sonra gidende var, hemen gidende var. Ben hemen gittim tercihimde bu. Doktor direkt ilaca başlıyor hormon vs. Düşük engelleyici gibi. Onlar bence bu süreçte kıymetli.
Aslında çok haklısınız o zaman kan vermek yerine direk doktora mı gitsem daha mı iyi olur ama şu an dün kan verdim beta 21.90 çıktı

Aslında çok haklısınız o zaman kan vermek yerine direk doktora mı gitsem daha mı iyi olur ama şu an dün kan verdim beta 21.90 çıktı
Bence gidin o zaten kan testi yaptırıcak. 2 günde birde fazla bana 5 gün sonra gel demişti kan için. O süreçte baya artmıştı.

9 Şubat adetim beş gün sürüyor zaten ve düzenli bu ay normalde ayın 11’inde olmam gerekiyordu ama olmadım zaten ayın 12’sinde yerleşme kanaması yaşadım şu an betayı kontrol ediyorum iki günde bir

9 şubattan gerisi önemli değil. :) 4+6 oluyor.

Back
X