Kaç haftalık bebeğim

vampirellamaria

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
103
30
13
29
kızlar sat 3 aralık gebeyim bugün Ağrı'm ve sarımsı akıntım oldu korktum hastaneye gittim beta hcg istedi 6007 çıktı sonuç alttan ultrasona soktu keseyi gördü boyu 5 mm Dedi ama daha bebeği göremedim Dedi daha erken Dedi 4-5 haftalıktır Dedi sizce ne Zaman görürüm bebeğimi ve kaç haftalıktır sizce bnm gibi olan varmı bilgilendirir misiniz beni kaç haftalıkken gördünüz bebeğinizi bende mi anormallik var yoksa normal mi

kızlar sat 3 aralık gebeyim bugün Ağrı'm ve sarımsı akıntım oldu korktum hastaneye gittim beta hcg istedi 6007 çıktı sonuç alttan ultrasona soktu keseyi gördü boyu 5 mm Dedi ama daha bebeği göremedim Dedi daha erken Dedi 4-5 haftalıktır Dedi sizce ne Zaman görürüm bebeğimi ve kaç haftalıktır sizce bnm gibi olan varmı bilgilendirir misiniz beni kaç haftalıkken gördünüz bebeğinizi bende mi anormallik var yoksa normal mi
Ben 4+4 te hem bebegi hem de keseyi gordum.

Ayyyy o Zaman bende mi problem ya Korkuyorum boş gebelik falan olmasından acaba bnm ki kaç haftalık
Yk cnm korkma bidahaki kontrolde gorursun ins.Kisiden ksiiye degisiyor.Bnde ilk gittigimde bebek cok kucuktu.Keseyi de bebegide goremedik.2 hafta sonra gidince gorduk cok sukur.

Sata göre 6 hafta 4 günlük
Doktor un gel dediği tarihte gidin ,sakince bekleyin sağlıklı bir gebelik se herşey yoluna girer kısa sürede Allah tamamına erdirsin
Sağlıksız olan gebeliği de doğa kendiliğinden yok ediyor, vücut atacaktır yani.. Kısacası rabbim ona ömür verdiyse doğar yasar büyür...

Kızlar bişi sorucam şimdi benim sat 11şubat bat 9 Mart. dün test yaptım beta 27,84 çıktı. Tamam değer düşük daha farkındayım yükselmesini bekliyoruz. Şimdi hesap yaparken satı mı baz alacaz
Eğer öyleyse ben dört haftalık hamile mi oluyorum matematiksel olarak. Kafamı karıştıran şey şu zaten yumurtlama tarihim 23 Şubat falandı nasıl 4 haftalık oluyorum.
Kafamda deli sorular :deli:

Back
X