Kaç haftalık çözemedim

cano123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
14
1
1
28
clearblue dijital test yaptım 3+ kaç haftalık oluyor tam anlamadım yardımcı olabilir misiniz ? Doktor randevum 10 Temmuz’da .

Eklentiler

• IMG_2058.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 92
clearblue dijital test yaptım 3+ kaç haftalık oluyor tam anlamadım yardımcı olabilir misiniz ? Doktor randevum 10 Temmuz’da .
Son adet tarihinin ilk gününden itibaren başlangıç sayılır

Hamilelik testi açıklama kağıdını çeviriden çevirdim bakarsanız assa da görürsünüz burda 5+ hafta yazıyor

Eklentiler

• IMG_2102.webp
    97 KB · Görüntüleme: 60
Hamilelik testi açıklama kağıdını çeviriden çevirdim bakarsanız assa da görürsünüz burda 5+ hafta yazıyor
Ozaman dogru adet inizden itibaren bes hafta oluyor. Ilk defa mi yaptiniz testi? Daha once negatif ciktimi? Belirtileriniz ne zaman basladi nelerdi?

Ozaman dogru adet inizden itibaren bes hafta oluyor. Ilk defa mi yaptiniz testi? Daha once negatif ciktimi? Belirtileriniz ne zaman basladi nelerdi?
Ben bu testleri adetime 2 gün kala yaptım ama düşükten sonra benim adetim düzensiz olmaya başlamıştı , uygulamadan takip etmeme göre adetime 2 gün vardı . Sadece bel ağrım yoğundu başka belirtim yoktu hala da öyle canım .

Tmm cnm saol ins guzel gecer gebeligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…