Kan sonucuna göre değil bat a göre değil son adet tarihinize göre hesaplanır haftanızKızlar merhaba nasılsınız bat tarihim 2 Haziran kan testi sonucuma göre 3578 yani 5 haftalık olarak gözüküyor ben mi yanlış hesaplıyorum acaba
Son adet tarihim 2 Haziran yanlış yazmışımKan sonucuna göre değil bat a göre değil son adet tarihinize göre hesaplanır haftanız
2 Haziran canımSon adet tarihin ne zaman canım
4 hafta 5 günlük hamilesinizSon adet tarihim 2 Haziran yanlış yazmışım
4 hafta 5günlük2 Haziran canım
Kan testine bakmayın onlar yaklaşık değer verir sadece anlam ifade etmiyor o değerlerAma kan testinde 5 hafta olarak gözüküyor kafam karıştı
Ama kan testi 5 haftalık olarak gözüküyor kafam karıştı4 hafta 5günlük
Kana göre bakılmaz ki son adete göre hesaplanır hamilelikAma kan testi 5 haftalık olarak gözüküyor kafam karıştı
Kese kesin gözükmesi gerekiyor değil miKan testine bakmayın onlar yaklaşık değer verir sadece anlam ifade etmiyor o değerler
Siz de zaten beşinci haftanın içindesiniz yarından sonra tam 5+0 oluyorsunuz
Kesin diye bir şey diyemeyiz bazılarında geç görünebiliyor geç döllenme oluyor vsKese kesin gözükmesi gerekiyor değil mi
İnşallah görürüz cumartesi günü gideceğim doktora birde kalp atışını ne zaman duymuştunuz sizKesin diye bir şey diyemeyiz bazılarında geç görünebiliyor geç döllenme oluyor vs
Ben 5+5 te görmüştüm keseyi
7+1 de bebekle beraber kalp atışını da aldıkİnşallah görürüz cumartesi günü gideceğim doktora birde kalp atışını ne zaman duymuştunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?