Kaç haftalık olmuş oluyor kızlar

eabtu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
227
46
18
26
Kızlar merhaba nasılsınız bat tarihim 2 Haziran kan testi sonucuma göre 3578 yani 5 haftalık olarak gözüküyor ben mi yanlış hesaplıyorum acaba

Son adet tarihin ne zaman canım

Kızlar merhaba nasılsınız bat tarihim 2 Haziran kan testi sonucuma göre 3578 yani 5 haftalık olarak gözüküyor ben mi yanlış hesaplıyorum acaba
Kan sonucuna göre değil bat a göre değil son adet tarihinize göre hesaplanır haftanız

Ama kan testinde 5 hafta olarak gözüküyor kafam karıştı

Ama kan testinde 5 hafta olarak gözüküyor kafam karıştı
Kan testine bakmayın onlar yaklaşık değer verir sadece anlam ifade etmiyor o değerler
Siz de zaten beşinci haftanın içindesiniz yarından sonra tam 5+0 oluyorsunuz

Kan testine bakmayın onlar yaklaşık değer verir sadece anlam ifade etmiyor o değerler
Siz de zaten beşinci haftanın içindesiniz yarından sonra tam 5+0 oluyorsunuz
Kese kesin gözükmesi gerekiyor değil mi

Kese kesin gözükmesi gerekiyor değil mi
Kesin diye bir şey diyemeyiz bazılarında geç görünebiliyor geç döllenme oluyor vs
Ben 5+5 te görmüştüm keseyi

Kesin diye bir şey diyemeyiz bazılarında geç görünebiliyor geç döllenme oluyor vs
Ben 5+5 te görmüştüm keseyi
İnşallah görürüz cumartesi günü gideceğim doktora birde kalp atışını ne zaman duymuştunuz siz

İnşallah görürüz cumartesi günü gideceğim doktora birde kalp atışını ne zaman duymuştunuz siz
7+1 de bebekle beraber kalp atışını da aldık

Ay ne güzel şuan cumartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…