Kaç haftalik siniz bebeginiz ve siz kaç kilosunuz

Öyle mi .. İnşaAllah ya . 3100 ken 38 haftalıktım . Su an ne kadardır bilmiyorm. Önümüzdeki hafta gidicem . Nisanın 7 sine kadar olması lazım dedi doktorum. 5inde de randevum var. Doktorum sancım olmassa direk suni sancımı verir eve mi gönderir acaba ? Devlette yapıcam doğum..

Valla öyle biz ailecek şok oluyorduk bu çocuk bi kaç gün önce şu kadardı ne ara 300 400 gram daha aldı diye :D valla açılma falan hiçbişey yoksa kendi kararına göre suni sanci alabilirsin ama suni sanci ise yaramayadabilir yani %50 şansın var yine sezeryana dönebilir. Ben benim kızın geleceği yoktu doktorum da normal normal normal diyip durdu bebegimin kakasını yeme olasılığı pahasına. En son gittik suni sanci diye hala normal diye savundu sezeryani önermedi düşünmem gerektiğini söyledi bende kızımı tehlikeye atmak istemedim ve spinal sezeryan ameliyatı oldum ki normal istiyodum olmayınca olmuyor

Valla öyle biz ailecek şok oluyorduk bu çocuk bi kaç gün önce şu kadardı ne ara 300 400 gram daha aldı diye :KK70: valla açılma falan hiçbişey yoksa kendi kararına göre suni sanci alabilirsin ama suni sanci ise yaramayadabilir yani %50 şansın var yine sezeryana dönebilir. Ben benim kızın geleceği yoktu doktorum da normal normal normal diyip durdu bebegimin kakasını yeme olasılığı pahasına. En son gittik suni sanci diye hala normal diye savundu sezeryani önermedi düşünmem gerektiğini söyledi bende kızımı tehlikeye atmak istemedim ve spinal sezeryan ameliyatı oldum ki normal istiyodum olmayınca olmuyor
Ben 40 haftamdan sonra hiçbir şeyim olmassa beklemel istiyorum ya. Kendiliğinden gelişsin her sey diye . Sma bu doktorum 40 haftadan sonra bekleyip riske atmıyormus. Direk yatışını yapıyormus. Suni sancı serum hap iğne aklına ne gelirse uygularmıs açılma olupta normal doğuma almak için. Benim bebeğim kanalda rahimde çatımda normal doğuma musait . Aadece geriye kalan açılmanın olması . O da sancınla beraber olur nerak etme dedi doktor. Doktorun uyguladığı yöntem kendine göre doğru mu yanlıs mı bilemiyorum ya ? :///

Ben 40 haftamdan sonra hiçbir şeyim olmassa beklemel istiyorum ya. Kendiliğinden gelişsin her sey diye . Sma bu doktorum 40 haftadan sonra bekleyip riske atmıyormus. Direk yatışını yapıyormus. Suni sancı serum hap iğne aklına ne gelirse uygularmıs açılma olupta normal doğuma almak için. Benim bebeğim kanalda rahimde çatımda normal doğuma musait . Aadece geriye kalan açılmanın olması . O da sancınla beraber olur nerak etme dedi doktor. Doktorun uyguladığı yöntem kendine göre doğru mu yanlıs mı bilemiyorum ya ? :///

Valla 42. Haftaya kadar beklenebilir ama bebegin dışkısını yeme ihtimali var o yüzden çokta uzatma bence çünkü aniden gelişiyor bu olaylar. Benimde herşeyim iyiydi çatı su bilmemne herşey normal ve normale müsaitti ama benimkinin gelesi yoktu. En son suni sanci diye gittiğimde çatı muayenesi yaptı ve sadece azcık yumuşama var dedi o kadar ve sana bişey diyeyim bunu kendi doktorum söylüyor açık açık bi sitemle. Diyor ki; " devlet bize + puan veriyor normal doğum yaptirirsak. Normale teşvik etmemizi istiyorlar. Siz sezeryan istediniz ben olumsuz skor alicam" bunu eşime hastahaneden çıkarken söyledi ve ben ameliyattayken diğer doktorlara benimle ilgili sitemkar konuşuyordu işte ben söyledim ama kendi böyle istedi işte kendi bilir cart curt. O yüzden içinden ne geliyorsa onu yap. Doktorunun 40. Haftadan sonrasını riske atmaması çok hoş bi davranış o sorumluluğu da kimse almak istemez tabi

Ya kısacası inşallah suni sancıya gerek kalmaz da kendi sancınla dogurursun ya da inşallah açılman olur da suni sanciyla desteklersiniz ben hayırlı doğum diliyorum sana acısız sancisiz. Ama sezeryan olursa da korkulacak birşey yok bi sorun olursa bana da sorabilirsin

Ya kısacası inşallah suni sancıya gerek kalmaz da kendi sancınla dogurursun ya da inşallah açılman olur da suni sanciyla desteklersiniz ben hayırlı doğum diliyorum sana acısız sancisiz. Ama sezeryan olursa da korkulacak birşey yok bi sorun olursa bana da sorabilirsin
Çokk teşekkür ederim canım . Ben aslında özelde doğum yapaacaktım. Ama gide gele kıyasladım baktımkı hemen hemen hiçbir farkı yok. Neden bunlara para yedireym ki ? Diye düşündüm ondan devlet hastanesine devam ettim. Bu doktoru da burada çok fazla övuyorlar. Bilmiyorum acaba küçük yer diye ilgi alaka daha mı fazla oluyor ilk doğumum işte . Her şeyi bilip bilmeden yaşayıp görücem bakalımm.. :/

Çokk teşekkür ederim canım . Ben aslında özelde doğum yapaacaktım. Ama gide gele kıyasladım baktımkı hemen hemen hiçbir farkı yok. Neden bunlara para yedireym ki ? Diye düşündüm ondan devlet hastanesine devam ettim. Bu doktoru da burada çok fazla övuyorlar. Bilmiyorum acaba küçük yer diye ilgi alaka daha mı fazla oluyor ilk doğumum işte . Her şeyi bilip bilmeden yaşayıp görücem bakalımm.. :/

Valla ben özelde yaptım dediğin gibi özel devlet fark etmiyor önemli olan guleryuzlu insanlarla karşılaşmak ve bu uzun serüveni güzel geçirmek. Bu arada sezeryan için 1600 ödemiştim orda nasıl bilmiyorum

Valla ben özelde yaptım dediğin gibi özel devlet fark etmiyor önemli olan guleryuzlu insanlarla karşılaşmak ve bu uzun serüveni güzel geçirmek. Bu arada sezeryan için 1600 ödemiştim orda nasıl bilmiyorum
Burada 800 . Oooo ne kadarda fark varr

Back
X