Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen 5 haftalık fln şu an vajinal yolla kese görünür 2 gün sonra karından keseyim görebilirsiniz muhtemelenMerhaba kaç haftalık anlamadım
Teşekkür ederim Cumartesi kontrol var zaten dün kese karından görünmemişti çünküMuhtemelen 5 haftalık fln şu an vajinal yolla kese görünür 2 gün sonra karından keseyim görebilirsiniz muhtemelen
3000 ın altında beta ile görünmez moralinizi bozmayın sakın cumartesi görürsünüz hayırlısıylaTeşekkür ederim Cumartesi kontrol var zaten dün kese karından görünmemişti çünkü
İnşAllah teşekkür ederim doktor da öyld dedi dün bazen görünmüyor Cumartesi İnşAllah görünür3000 ın altında beta ile görünmez moralinizi bozmayın sakın cumartesi görürsünüz hayırlısıyla![]()
Merhaba gördüm Şükrü kalp atışı ne zaman duyarım3000 ın altında beta ile görünmez moralinizi bozmayın sakın cumartesi görürsünüz hayırlısıyla![]()
Ayyy ne mutluMerhaba gördüm Şükrü kalp atışı ne zaman duyarım![]()
Amin İnşAllahAyyy ne mutluhayırlı uğurlu olsun 1-2 haftaya da kalp atışını duyarsınız genelde 7 de duyuluyor ama bazen 8 e kadar dıyulamayabiliyor sağlıkla gelsin minik
![]()
Bugün gittim 5 haftalık kese var embriyo görünmedi boş gebelik olabilirmiş hcg 1813 dün haftalıkkenAyyy ne mutluhayırlı uğurlu olsun 1-2 haftaya da kalp atışını duyarsınız genelde 7 de duyuluyor ama bazen 8 e kadar dıyulamayabiliyor sağlıkla gelsin minik
![]()
Morali hemen bozmuyoruz 5 haftalıkken sadece kese görünüyor zaten 6 da bebeği 7-8 gibi de kalp atışını duyuyorsunuz bu doktorlar neden hemen strese sokar insani anlamıyorum sen kalbini bozma hayırlısını dileBugün gittim 5 haftalık kese var embriyo görünmedi boş gebelik olabilirmiş hcg 1813 dün haftalıkken![]()
Amin İnşAllah bebek vardır sağlıklı çok moral verici pozitifsiniz kötü düşünmek istemiyorum hayırlısı sağlıklaMorali hemen bozmuyoruz 5 haftalıkken sadece kese görünüyor zaten 6 da bebeği 7-8 gibi de kalp atışını duyuyorsunuz bu doktorlar neden hemen strese sokar insani anlamıyorum sen kalbini bozma hayırlısını dile![]()
İnşAllah ama açık kahve akıntı oluyor aradaMorali hemen bozmuyoruz 5 haftalıkken sadece kese görünüyor zaten 6 da bebeği 7-8 gibi de kalp atışını duyuyorsunuz bu doktorlar neden hemen strese sokar insani anlamıyorum sen kalbini bozma hayırlısını dile![]()
Sakin olun herşey kesinleşene kadar da kendinizi strese sokmayın en önce kendi sağlığınız. Eğer bebek sağlıklı değilse düşer evet ama bende mesela kahve lekelenme oldu kimyasal dediler yerleşme kanamasıymis sonra kese gorundu kalp atışı duyulmadi sağlıksız dediler meğer geç dollenmeymis ara ara 3 farklı zamanda lekelenme yaşadım plasenta etrafında bir kanama alanım var ama şimdi 20 haftaligiz hayırlısını dile en başta kendin içinİnşAllah ama açık kahve akıntı oluyor arada![]()
Amin İnşAllah Canım teşekkür ederimSakin olun herşey kesinleşene kadar da kendinizi strese sokmayın en önce kendi sağlığınız. Eğer bebek sağlıklı değilse düşer evet ama bende mesela kahve lekelenme oldu kimyasal dediler yerleşme kanamasıymis sonra kese gorundu kalp atışı duyulmadi sağlıksız dediler meğer geç dollenmeymis ara ara 3 farklı zamanda lekelenme yaşadım plasenta etrafında bir kanama alanım var ama şimdi 20 haftaligiz hayırlısını dile en başta kendin için![]()