Kaç haftalık

Manolyaca

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
96
12
8
39
Merhaba kaç haftalık anlamadım

Eklentiler

• 66048AA0-C9B3-4A5A-83F8-D0E728F1097C.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 75
Kaç haftalık olduğu son adet tarihinize göre hesaplanan bir şey

Ayyy ne mutlu hayırlı uğurlu olsun 1-2 haftaya da kalp atışını duyarsınız genelde 7 de duyuluyor ama bazen 8 e kadar dıyulamayabiliyor sağlıkla gelsin minik
Bugün gittim 5 haftalık kese var embriyo görünmedi boş gebelik olabilirmiş hcg 1813 dün haftalıkken

Bugün gittim 5 haftalık kese var embriyo görünmedi boş gebelik olabilirmiş hcg 1813 dün haftalıkken
Morali hemen bozmuyoruz 5 haftalıkken sadece kese görünüyor zaten 6 da bebeği 7-8 gibi de kalp atışını duyuyorsunuz bu doktorlar neden hemen strese sokar insani anlamıyorum sen kalbini bozma hayırlısını dile

Morali hemen bozmuyoruz 5 haftalıkken sadece kese görünüyor zaten 6 da bebeği 7-8 gibi de kalp atışını duyuyorsunuz bu doktorlar neden hemen strese sokar insani anlamıyorum sen kalbini bozma hayırlısını dile
Amin İnşAllah bebek vardır sağlıklı çok moral verici pozitifsiniz kötü düşünmek istemiyorum hayırlısı sağlıkla

İnşAllah ama açık kahve akıntı oluyor arada

İnşAllah ama açık kahve akıntı oluyor arada
Sakin olun herşey kesinleşene kadar da kendinizi strese sokmayın en önce kendi sağlığınız. Eğer bebek sağlıklı değilse düşer evet ama bende mesela kahve lekelenme oldu kimyasal dediler yerleşme kanamasıymis sonra kese gorundu kalp atışı duyulmadi sağlıksız dediler meğer geç dollenmeymis ara ara 3 farklı zamanda lekelenme yaşadım plasenta etrafında bir kanama alanım var ama şimdi 20 haftaligiz hayırlısını dile en başta kendin için

Amin İnşAllah Canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…