Kac Haftalikken Dogum Yaptiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kizlar biliyorsunuz ben 2 hafta erken dogum yaptim yani tam 40 haftami dolduramadim.Ve bu yuzden nisan anneleri genel olarak kac haftalikken dogum yapti merak ettim.Herkes dogum yaptigi haftayi yazarsa sevinirim.

Annis adayi - 38 hafta 2 gunluk - Normal dogum

Benim bebeğim çok nazlıydı bu sefer,41+2 de:1shok: normal doğum yaptımsırnaşık şey

bende nerdeyse 41. haftayı bitiricektimki oğlan hala gelmiyor doktorum sezeryana aldı

BENDE GÜZEL KIZIMI 38+3 EPİDURAL NORMAL DOGUM YAPTIM BİZİMDE ERKEN GELDİİ :emir_bebek:

Son düzenleme:
benim oğluşum,38+4'te dünyaya geldi. epidural sezeryan

benim tatlı bebeğim 39+3 te sezeryanla dünyaya geldi.

38+2 epidural sezeryan oldu benim de.................

38.haftaya girdiğim gün doğuma gittik bizde teyzeleri nisan bebekleri erken geldi

benım oglumda 38 haftada sezeryanla dunyaya geldıler
koc burcları acelecı oldular sımdıden

benim kizimda son anda ters dondu 39+1 de epidural sezarya dogum yaptim

36+6 da spinal sezeryanla doğum yaptım....suyum azalmış o yüzden erken oldu malesef

ben de 38+5 de sezeryanla doğum yaptım. aslında normal olacaktı doktorum bebek daha fazla kilo almadan suni sancıyla doğurtalım dedi. sabah 7 de başladı 3 adet serum aldım, sancılarım başladı epidural yaptılar kıvranırken ama istedikleri kadar açılma olmadı akşam 7 de sezeryana aldılar. sanırım herkese aynı şeyi yapıyorlarmış. çok acı cektim. hala etkisinden kurtulamadım. :1no2::çok üzgünüm:

39+2 günlükken sezeryanla doğum yaptım. normal doğum sancısıyla gittim bebek ters gelince mecburen sezeryana alındım ağlaya ağlaya.şükür oğluma kavuştum ama ona bişey olmadan .darısı diğer anne adaylarının başına.

benim güzel kızım 38-3 te epidural sezeryan ile dünyaya geldi

Benim mis kokulu dünyalar güzeli kızım Zeynep Eda'm Tam zamanında 39+6 da 25,04,08 günü 19,25 de normal doğumla dünyaya geldi.

bende 34 hafyalık hamileyim bişey çok dikkatimi çekti kız bebekler sanki dahamı erken geliyo banamı öyle geldi bende bi tedirginlik var sanki canım kızım erken gelecekmiş gibi bir his var içimde düşünceniz ne bu konuda bilgi verebilirmisiniz:teselli:

Back
X