Kac Haftalikken Dogum Yaptiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ömrümde tam gununde 21 nisanda sezeryanla dunyaya geldi..mecburen tabıı kı sezeryan ..4010 gr dogdu..:nazar:

sonunda senden cvp geldi üzülüyordum görmedigin için neyse cnm , dr ve benim hesapta bir karışıklık var ama anlayamadım tutmuyor tarihler.kontrollerde herşey normal bebek iyi sancılanınca gel dedi dr. 41. haftaya giridim bugün kasıklarımda hafif sancılar ama inş bnde sizin kurtulmayı istiyorum beklemek çok geliyor. bebeginle saglıklı uzun ömürler diliyorum ALLAHımdan svg.ler cnm kendinize çok iyi bakın.

bizimde 2 hafta erken doğdu bebeğim bizde 38 haftalıkken doğmak zorunda kaldık.bebeğimde kireşlenme gördü pek beklemenin anlamı yok dedi doktor.sancısız mancısız yattım amelihata:sm_confused:

37+2. gününde dr a gitdik, daha muayeneye başlamadan suyum gelmeye başladı, muayenede yapınca iyice çoğaldı hemen acil hastaneye yatdım sezeryanla alındı bebişim.

Benim kızım 41.haftada suni sancı ile normal doğum yaptım çok nazliydi hanimefendi :)))

Benim kızım 41.haftada suni sancı ile normal doğum yaptım çok nazliydi hanimefendi :)))

ben 2012 de 38+2 de doğum yaptım. benim enteresan bir durum oldu. normalde nişan gelir akşama sabaha başlar doğum. nişan pazartesi geldi ve çocukta cuma. artık çatladım paranoyak oldum bu sancı mı suyum mu geldi. bu gece mi yarın sabah mı...
şimdi yine hamileyim 32+2 deyim karın sertleşmeleri yalancı sancılar çok sık oluyor bu sanırım o kadar da beklemeyecek.

Back
X