kaç hücre olmalı..

LaTarte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
227
2
96
İstanbul
Kızlar yumurtalarım toplandığında çok sevinmiştim 10 tane duyunca ama malesef bir gün sonra sadece 1 tane kaliteli olduğunu duyunca çok üzüldüm ama yılmadım o döllendi 2.gün transferim oldu ama iyi kaliteli demesine rağmen 2 hücreli sizce normalmi ?? Transferimin 5.günü her geçen gün karmakarışık duygular içindeyim..Rabbim ol diyince olacak inanıyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

bunlara takılma canım benimkilerin hepsi 1. kaliteydi ama malesef dış gebelik oldu herşey kısmet bol bol dua et kafanı böle şeylerle yorma bebişine odaklan inşallah sana sımsıkı tutunur...

la tartecim inşallah tutunur bebeğin sana benimde tek yumurta transfer edilmişti 3. gün transferiydi tutmuştu ama 8. haftada kaybettim bebeğimi
seninki seni hiç bırakmaz inşallah

canım kafana takma bunu lavantanın hıkayesını okudunmu bılmıorum ama onun hıkayesı tam ıbretlık.oda 2 hucrelı embrıo.allah ol dedıkten sonra gerısı bos ıcını ferah tut....

Çok saolun kızlar Düşünmeden edemiyorum işte rabbim ol diyince oluyor ama bu günler geçmek bilmiyor Allah yar ve yardımcımız olsun ..

Canım bızımde aynı durumdu
20 yumurta 4 u dollendı
1 tanesı 2. Gune cıkabıldı
laserle ınceltıldı kabugu ve tuttu
umıdını kaybetme elını karnına koy ve ona sarkı soyle

LaTarte cnım bana da 2 hücreli embriyo transfer edildi...ıçini ferah tut lütfen. Söylemesi kolay, ben de karmakarışık duygular içerisindeydim ama bak şu an 2 hücreli embriyo ile 8. haftadayı doldurdum. Devam eder mi, etmez mi orasını Allah bilir canım ama demekki 2 hücreliyle gebe kalınabiliyormuş. Benim değerim düşük başladı, düzensiz arttı, geç göründü o yüzden risk grubuna girdim ama bu belki bana özel bi durumdu. Yani sen de aynı şeyleri yaşayacaksın diye bir şey yok. Bır de google'de araştırma yaptım, Türkiye'de pek de sık görülmeyen bişi, ya da internete koymuyor 2 hücreli transfer olanlar ama ıngilizce arama yaptım ve 2 hücreli ile o kadar çok hamile kalan var ki, hem de 35-40 yaş arası bayanlar vardı bunların arasında. Onları okuduktan sonra bana güç ve güven geldi, Allah'a sğındım, ona emanet ettim ve kafaya takmadım. Endişelendiğim günler oldu ama beynimden atmayı bi şekilde başardım, başka işlerle meşgul oldum, dışarı çıktım, arkadaşlarla buluştum bi şekilde kafayı dağıttım. Nolur rahatla ve eğer kalitesi iyiyse, hiç korkma canım, ben inanıyıorum tutacağına, lütfen sen de inan...

lavanta başardı sen niye başaramayasın canım....Neolur benim yaptığım gibi kendini harabetme..Allahım istedikten sonra herşey oluyor...

Back
X