kaç kez çatlama iğnesinden sonra hamile kaldınız?

p.
İnşallah ikimiz de buradan bu ay hamileyiz diye bir topik acip ayriliriz :p allah ne zaman kararladiysa o zaman olucak.bu arada kaç yasindasin canm kaç yillik evlisin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşşş :19: 22 yasndaym cnm 1 bucuk yıl olcak :43:

Daha olmadı yrn yada pzr bekliyorum halsizlik var az belim ağrıyo bklm ne olcak...aman umutlanmıyorum yoktur :(

Anladim canm hadi hayrlısı ben ikinci denememi yapicam bu ay.sende sonucu bizimle paylaş olur mu?

Olur cnm ya az kahve koyu kovamda akıntı geldi göğsüm ağrıyo burnum kaşınıyo psikolojik heralde

Olur cnm ya az kahve koyu kovamda akıntı geldi göğsüm ağrıyo burnum kaşınıyo psikolojik heralde

Canm koyu kahve geldiyse yerleşme kanamasida olabilir çünkü benim adet baslangiciymis acik renk gelmişti yerleşme kanamasi mi acaba diye internette okudum yerleşme kanamasi ve akinti olarak koyu kahve oluyormuş.umarm hayrli haberler verirsin bize.

Bende sizler gibi beklemedeyim. 2. Klomen denemem bu ay ama bu sefer ümidim yok, ilkinde çok heyecanlıydım oysa ki.

hafizekbr .!.:
su 2 3 gndr adet olcm ggbi sancılarm gelyo geri gdyo .. dahada adetime 12 gün var bna neler oluyr blmyrm :KK51::KK47::KK14::KK43:
Hay allah ya bende igneyi olali daha 3 gun oldu ama cok asırı agrılarım var.ilkinde bu kadar olmamıstım hayrlısı....ćalısıyosun demek ben evdeyim :)

fbtl .!.:
Bende sizler gibi beklemedeyim. 2. Klomen denemem bu ay ama bu sefer ümidim yok, ilkinde çok heyecanlıydım oysa ki.
Hoşgeldin canm aramıza:) sen ne zaman oldun iğneyi ? Benimde 2. Gecen ay bende çok uzulmustum olmayınca ama nasip ümitsizliğe düşme zamanı ne zamansa Rabbim o zaman verir.

Back
X