Kaç kez düşük yaptıktan sonra bebeklerinize kavuştunuz????

harman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
37
0
36
İstanbul
arkadaşlar benim sebebi bulunamayan 5 düşüğüm var. benim durumumda olupda bebek sahibi olan varmı acaba?

CAnim allah sana sabir versin benim bebegim karnimda 10haftalikken oldu kurtajla aldilar peki nedenini arastirkiyorlarmi doktorlar neden hep dusuk oluyor diye. Canim allah sana guc kuvvet versin dayanmasi jic kolay degil

CAnim allah sana sabir versin benim bebegim karnimda 10haftalikken oldu kurtajla aldilar peki nedenini arastirkiyorlarmi doktorlar neden hep dusuk oluyor diye. Canim allah sana guc kuvvet versin dayanmasi jic kolay degil

sağol canım.bütün araştırmalar yapıldı ama herşey normal görünüyo sebebi yok malesef.

selam canım seni ben çok iyi anlıyorum benimde 4 tane düşügüm birde dış gebeligim var sebebi yok artık tüp denemek istiyorum onada durumum yok bir kere yaptıra bilirim ama tutmazsa bir daha yaptıramam senin doktorun kim

3 düşükten sonra umudumu kesmişken gelen dünyalar tatlısı bir bebek.
Arkasından korunmaya rağmen gelen hediye bir bebek.
Bunlar bana herşeyin bir zamanı olduğunu, asla isyan etmemek gerektiğini ve asla ümidi kesmemek gerektiğini öğretti.

5. dusukten sonra kollarima alabildigim, koklayabildigim ilk bebis ..
suan 14 aylik dunyalar tatlisi bir oglus .. 8 sene sonra gelen bi melek.. tam Rabbim bittim artik, gucum yok dedigim anda en umutsuz oldugum ayda goklerden gonderilen bir teselli .. Allahin armagani, en buyuk hediyesi .. herseyin bir vakti saati var ... sadece sabir ..

5. dusukten sonra kollarima alabildigim, koklayabildigim ilk bebis ..
suan 14 aylik dunyalar tatlisi bir oglus .. 8 sene sonra gelen bi melek.. tam Rabbim bittim artik, gucum yok dedigim anda en umutsuz oldugum ayda goklerden gonderilen bir teselli .. Allahin armagani, en buyuk hediyesi .. herseyin bir vakti saati var ... sadece sabir ..

allah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömürlü olsun inş. bi ilaç yada iğne kullandın mı canım?

3 düşükten sonra umudumu kesmişken gelen dünyalar tatlısı bir bebek.
Arkasından korunmaya rağmen gelen hediye bir bebek.
Bunlar bana herşeyin bir zamanı olduğunu, asla isyan etmemek gerektiğini ve asla ümidi kesmemek gerektiğini öğretti.

çok güzel güle güle büyütün bebeklerinizi. darısı başıma inş.

selam canım seni ben çok iyi anlıyorum benimde 4 tane düşügüm birde dış gebeligim var sebebi yok artık tüp denemek istiyorum onada durumum yok bir kere yaptıra bilirim ama tutmazsa bir daha yaptıramam senin doktorun kim

allah sana da sabır versin canım çok zor bi durum.ben farklı dr. lara da gidiyorum birinin görmediğini diğeri görür belki diye ama bi sorun yok diyo hepsi deniyceksiniz diyo. tüp bebek önermediler çünkü düşücekse eğer tüp bebekte olsa düşer dediler.bakalım bekliyoruz.

benımde 2 düşüğüm 2 kürtajım var genetik yaptırdık pıhtılaşma çıktı bende halla beklıyorum meleğimi bana gelsın dıye:(

arkadaşlar benim sebebi bulunamayan 5 düşüğüm var. benim durumumda olupda bebek sahibi olan varmı acaba?

Çok güzel cevaplar yazan arkadaşlar olmuş. Umarım sen de onlar gibi en yakın zamanda sağlıkla ve hayırla bebeğine kavuşursun.bunların imtihanın olduğunu ve mukafatlarının sonsuz olabileceğini unutmadan hem de:)

ve keşke soyleyebileceğim yapabileceğim bir şeyler olsaydı senin için.

selamlar..

Bende biliyorum aslında bunu yaşayan herkes biliyo bu bir imtahan ama çok zor sabretmek bu kadar çok bebek isterken korunmak çok acı ama sabretmeliyim başka çarem yok beklemeliyim sonradan pişman olmamak için ALLAH bu acıyı yaşayan herkese sabır ve bekledigimize degecek sağlıklı hayırlı bebekler versin

allah sana da sabır versin canım çok zor bi durum.ben farklı dr. lara da gidiyorum birinin görmediğini diğeri görür belki diye ama bi sorun yok diyo hepsi deniyceksiniz diyo. tüp bebek önermediler çünkü düşücekse eğer tüp bebekte olsa düşer dediler.bakalım bekliyoruz.

canım bende senin gibiyinm sebep yok diyolar tüp bebek pgt yapın diyorum ondada düşebilir diyorlar demesi kolay tabi canımız ne kadar yanıyor anlayan yok:(

canım bende senin gibiyinm sebep yok diyolar tüp bebek pgt yapın diyorum ondada düşebilir diyorlar demesi kolay tabi canımız ne kadar yanıyor anlayan yok:(

sana ve diğer tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun::)allah hiçbirimize birdaha yaşatmasın.benimde 3 düşüğüm var sonuncusu 15 gün önce oldu:(

bizi bizden başka anlayan yok

herkese gecmiş olsun melek anneleri bende 5 düşük yaptık 6 hamileyim 2 aylık allah ım inş bu bebişimizi hayırlı ve saglıklı yine kucaklarımıza alırız allah ım isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine bebişlerimizi kucaklarımıza alırız allah a emanet olun arkadaslar allah ım herkese sabır versin hoşçakalın arkadaslar :49::49::49::49::49::49::16::16::16::16::16::16::16::16::16::49::49::49::49::49::49::49::49:

inşallah bebeğini kucagına alırsın ALLAHIM nazarlardan korusun MAŞALLAH SUBANALLAH...........darısı tüm isteyenlere bide bana

herkese gecmiş olsun melek anneleri bende 5 düşük yaptık 6 hamileyim 2 aylık allah ım inş bu bebişimizi hayırlı ve saglıklı yine kucaklarımıza alırız allah ım isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine bebişlerimizi kucaklarımıza alırız allah a emanet olun arkadaslar allah ım herkese sabır versin hoşçakalın arkadaslar :49::49::49::49::49::49::16::16::16::16::16::16::16::16::16::49::49::49::49::49::49::49::49:

allah tamamına erdirsin inş. düşüklerinizin bi sebebi varmıydı acaba??

Back
X