Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CAnim allah sana sabir versin benim bebegim karnimda 10haftalikken oldu kurtajla aldilar peki nedenini arastirkiyorlarmi doktorlar neden hep dusuk oluyor diye. Canim allah sana guc kuvvet versin dayanmasi jic kolay degil
5. dusukten sonra kollarima alabildigim, koklayabildigim ilk bebis ..
suan 14 aylik dunyalar tatlisi bir oglus .. 8 sene sonra gelen bi melek.. tam Rabbim bittim artik, gucum yok dedigim anda en umutsuz oldugum ayda goklerden gonderilen bir teselli .. Allahin armagani, en buyuk hediyesi .. herseyin bir vakti saati var ... sadece sabir ..
3 düşükten sonra umudumu kesmişken gelen dünyalar tatlısı bir bebek.
Arkasından korunmaya rağmen gelen hediye bir bebek.
Bunlar bana herşeyin bir zamanı olduğunu, asla isyan etmemek gerektiğini ve asla ümidi kesmemek gerektiğini öğretti.
selam canım seni ben çok iyi anlıyorum benimde 4 tane düşügüm birde dış gebeligim var sebebi yok artık tüp denemek istiyorum onada durumum yok bir kere yaptıra bilirim ama tutmazsa bir daha yaptıramam senin doktorun kim
çok güzel güle güle büyütün bebeklerinizi. darısı başıma inş.
benımde 2 düşüğüm 2 kürtajım var genetik yaptırdık pıhtılaşma çıktı bende halla beklıyorum meleğimi bana gelsın dıye![]()
arkadaşlar benim sebebi bulunamayan 5 düşüğüm var. benim durumumda olupda bebek sahibi olan varmı acaba?
allah sana da sabır versin canım çok zor bi durum.ben farklı dr. lara da gidiyorum birinin görmediğini diğeri görür belki diye ama bi sorun yok diyo hepsi deniyceksiniz diyo. tüp bebek önermediler çünkü düşücekse eğer tüp bebekte olsa düşer dediler.bakalım bekliyoruz.
canım bende senin gibiyinm sebep yok diyolar tüp bebek pgt yapın diyorum ondada düşebilir diyorlar demesi kolay tabi canımız ne kadar yanıyor anlayan yok![]()
herkese gecmiş olsun melek anneleri bende 5 düşük yaptık 6 hamileyim 2 aylık allah ım inş bu bebişimizi hayırlı ve saglıklı yine kucaklarımıza alırız allah ım isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine bebişlerimizi kucaklarımıza alırız allah a emanet olun arkadaslar allah ım herkese sabır versin hoşçakalın arkadaslar![]()