- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
merhaba bayanlar ben 30 gunde bir adet oluyorm.gelecek olan reglim 28 aralik hic sasmaz.beklemen yumurtlama donemim 11 ila 14 gun arasydi ve ben butun belirtlrmle yumurtladgmi anladim ve degerlendrldi.zaten gun asiri iliski olarak degerlendrydk.o tarihlerden sonra ben ovu testi aldm ocak ayinda kullanmak icin hamilelik olmazsa elimde bulunsn dedim hatta eve geldgmde denemek icin yaptim yumurtlama olmadgi icin silik pembe negatif oldu.o tarihlerden sonra bende kasik agrisi goguste sanci olmaya basladi.ve 22 aralikta denemek amaciyla ovu testi yaptim pozitif sonuc aldim yani adet dongumin 25.gununde bana pozitif verdi.23 aralikta yinr yaptim yine pozitif ve erken gebelik testide yaptim cok cok silik bir cizgi vardi yok denecek kadar negatif diye dusundum.ve bugun yine ovu testi yaptim bugun o kadar kirmizi olmadi.sorum su ben birden fazla mi yumurtluyrm hamile miyim ve ya gec mi yumirtladim ki hic bi yumirtlama belirtm yok sari akintim var suanda kaiskta yanmalarm gece uyuyamiyrm yanmadan dolayi.ve gec yumirtladiysam ben gec mi adet olcam.cok kafam karisti kizlar ya gidip kan testide veremiyrm bekliycm regli iyice stres oldum var mi fikri olan