Kaç kilo ile hamile kaldınız?kaç kilo aldınız?doğumdan sonra kaçı gitti?

18. Haftada yani ilk 4.5 ayda 2 kilo aldim son aylar cok almasam iyi olacak zaten kiloluyum

11+3 hamileyim, 51 kilo ile hamile kaldım, şimdi 53üm. 2 kilo aldım genelde bu aylarda kilo almıyo hamileler, ben doğru düzgün bişey yiyemediğim halde 2 kilo aldım. endişeliyim :S

68 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim çıktıktan sonra 77 dim 40 çıktığında 80 oldum hâlâ da seksenim kızım şu an 8 aylık

66 ile hamile kaldım.. sigarayı bıraktım, hayatımda ilk kez çalışmadan evde oturdum, canım ne istediyse yedim.. sonuç 92 kilo ile doğuma gittim:) eve döndüğümde 85 kilo idim.. depresyona girdim yine canım ne isterse yedim :56: emzirdim, 3 aylık oldu kızım ama 100gram bile vermedim.. hala 85 kiloyum ama artık dikkat etme zamanı geldi.. sigaradan kurtuldum, kızıma kavuştum.. kiloları da veririm elbet..

59 kilo ile hamile kaldım. 77 kiloyla doguma gittim. 72 kilo dondum eve. kızım 3 aylıkken 62 kılo olmustum.. su an 58 kiloyum. kızım 3 yasında..

58 kilo ile hamile kaldım 73 kilo doğuma girdim hastaneden eve geldiğimizde 66 kiloydum. kızım 1.5 yaşında 57 kiloyum.hamilelik kilolarımı verdim.sırada evlendikten sonra aldığım 4 kiloyu vermeye geldi.

11+3 hamileyim, 51 kilo ile hamile kaldım, şimdi 53üm. 2 kilo aldım genelde bu aylarda kilo almıyo hamileler, ben doğru düzgün bişey yiyemediğim halde 2 kilo aldım. endişeliyim :S

kilo almış olacağını sanmıyorum. büyük ihtimalle ödem vardır vucudunda kilonu arttıran odur canım. bende 2 kilo almıştım o haftalarda ve dediğin gibi hiçbirşey yiyememe rağmen.

Arkadaşlar bende kilo vermeyi bekleyenlerdenim hamilelik için.Kendime güvenim yok çünkü kilo arttıkça çok hareketsiz mutsuz halsiz oluyorum takıntılıyım biraz.Boyum 1,75 kilom 77 şuan 3-4 ayda 9 kilo verdim aralığa kadar en az bir 9 daha verip hamileliğe hazır olmak istiyorum nasip kısmet tabi

68 kilo ile hamile kaldim.88kg ile doguma gittim eve dondugumde sadece 5kg vermistim
10 gun sonra tartildim 79 kilo olmusum.surekli emziriyordum.sonra ibre yukari cikmaya basladi 82-84 derken ise basladim hah dedim simdi kilo veririm korkudan 3 aydir tartiya cikmamistim.oglum 7 aylik oldu gecn gun tartildim 87kgyum.diyetisyende aldim solugu.ama cok moralim bozuk bir dogumda bambaska bir insan oldum sanki kendime aynada bakmiyorum bile.kimseyle gorusmek istemiyorum.bu durumdan nasil kurtulurum onu da hic bilmiyorum:43:

benim kilolarım hamile kalmayı düşündüğümde başladı:)doğum kontrol hapını bıraktığımda 53 kiloydum.sonra birden kilo almaya başladım.4 ay sonra 60 ile hamile kalmıştım.9.haftamda bebeğimi kaybettim.bebeğim alındıktan sonra kilo almaya devam ettim.sanki vücut hala hamileymiş gibi davranıyordu. bebek alındıktan 1 ay sonra filan basen-kalça bölgesinde çatlaklar da oluştu. 65 kilo ile tekrar hamile kaldım.şimdi 19.haftamdayım 4-5 kilo aldım. ama çok umursamıyorum.doğumdan sonra hırs yapıp veririrm:) bebeğim sağlıklı olsun yeterki...

ben 7 haftalık hamileyim 60 kilo ile hamile kaldım şuan 61.5 62 arası geliyorum. önceden dikkat ederdim yediklerime şimdi saldım galiba biraz :56:

Ben 55 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim tam 27 kilo. Boyum 168. Sezaryen ile doğurdum. Hamileliğim zor geçmişti ama her istediğimi de yemiştim iştahım çoooook açıktı. Hastaneden eve 76 ile döndüm oğlum şimdi 3 aylık ve ben 64 üm tabi yediklerime de dikkat ediyorum sadece süt yapan şeyler yiyiyorum. Kiloyu düşünmeyin gerçekten hayatınızın en önemli dönemi bebekten aklınıza yemek gelmiyor zaten :) birde bebek kucak isterse hep eski kilonuzun altına bile düşersiniz

Arkadaslar siz iysiniz yine ben ne diyeyim yazik bana 4 senedir evliyim dügünümde 62 kiloydum bir sene sora bende guvatir cikti ve 15 kilo birden aldim 77 oldum nisan da 82 kiloyla hamile kaldim su anda 31 haftaligiz ve ben 99 kiloyum 😱 nasil oldu bilmiyorum halbuki fazla yemiyorum cok moralim bozuluyor

Benim boyum 1.70, 62 kiloydum maalesef dış gebelik gecirdim o arada kilo aldım, 69 kiloya cıktım vee 69 la hamile kaldım. İlk 3 ay çok çıkardım 5 kilo verdim hemen aldım o 5i. Tam 6 ay mide bulantısı çekip kustum. Son 3 ayda kilo aldım su an 16 kilo aldım doğuma daha 1-2 hafta var nasıl veririm bilmiyorum doktor çok kilo aldın diyor.

Back
X