Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ben 5 sene siyah kullandım ve 1 günde karar verdim actırmaya ve aynı gün kuaföre actırdım sacımı .hemde acık bakır rengine boyattım hepsi sadece 80 tl tuttu .sacım hiç yıpranmadı inanki.
tabi kuaförüne ve şehrine göre değişiyor fiyat.
annemde siyahtan dönmek istiyordu ama o evde acmaya calıştı yandı saçları baya kestirmek zorunda kaldı .yanınca tekrar siyaha boyadı beslesin diye sacını. şimdi 1 sene gecti tekrar actırdı kuaföre 100 tl ye dore sarı yaptılar hemde mükemmel oldu.
sakın evde deneme cnm kuaföre gittttt
siyah saçımı kuaföre açtırıp boyattırsam kaç para alırlar ? kuaför öyle lüx değil. Normal sayılabilecek düzeyde. Ve yaparlar mı Bilemiyorum. Belki Siyah diye açmak istemeyebilirler olabilir mi? Ve bir seansta koyu sarı saçlara sahip olabilir miyim?
homojen açılma için en az 3 kutu koleston açıcı alman gerekiyor..ben kızıldan döndüm ..siyahtan açık kahveye kadar açar diye düşünüyorum..bir seferde..az açıcı kullanırsanda renk dalgalanması olur..
mükemmel durdu cnm . vee actırdıgım günden beri soran sorana nerde boyattın diye. ki saçım yıpranmadıgı içinde öyle kötü bi görüntü olmadı tam tersine daha saglıklı ve havalı oldu sacım.sarı her zaman havalı gösteriyo valla.daha vazgecmem .dönmem siyahaaa.
mükemmel durdu cnm . vee actırdıgım günden beri soran sorana nerde boyattın diye. ki saçım yıpranmadıgı içinde öyle kötü bi görüntü olmadı tam tersine daha saglıklı ve havalı oldu sacım.sarı her zaman havalı gösteriyo valla.daha vazgecmem .dönmem siyahaaa.