Saç Rengi ve Saç Boyama kaç para alırlar?

canım ben 5 sene siyah kullandım ve 1 günde karar verdim actırmaya ve aynı gün kuaföre actırdım sacımı .hemde acık bakır rengine boyattım hepsi sadece 80 tl tuttu .sacım hiç yıpranmadı inanki.
tabi kuaförüne ve şehrine göre değişiyor fiyat.
annemde siyahtan dönmek istiyordu ama o evde acmaya calıştı yandı saçları baya kestirmek zorunda kaldı .yanınca tekrar siyaha boyadı beslesin diye sacını. şimdi 1 sene gecti tekrar actırdı kuaföre 100 tl ye dore sarı yaptılar hemde mükemmel oldu.
sakın evde deneme cnm kuaföre gittttt

ucuzmuş 80 tl yani normal . Peki açılına sarı oldu mu tam sizin güzel durdu mu

siyah saçımı kuaföre açtırıp boyattırsam kaç para alırlar ? kuaför öyle lüx değil. Normal sayılabilecek düzeyde. Ve yaparlar mı Bilemiyorum. Belki Siyah diye açmak istemeyebilirler olabilir mi? Ve bir seansta koyu sarı saçlara sahip olabilir miyim? :27:

siyah boyalı saçlarımı evde kendim açmıştım ben palette yoğun açıcı kullanarak

Canım saçın açılmaya açılırda tecrübeli kuaför değilse saçın yanar.
Oreali saçında çok bekletmesin kopmalar olur. Fiyatta açma boyama ancak 90 100 tl dir. Ama saçının uzunluğunada bağlı.

ama peki kuoförün tecrübeli olup olmadıgını nereden bileceğim? anlaşılmıyor ki.

orta ...........

homojen açılma için en az 3 kutu koleston açıcı alman gerekiyor..ben kızıldan döndüm ..siyahtan açık kahveye kadar açar diye düşünüyorum..bir seferde..az açıcı kullanırsanda renk dalgalanması olur..

ucuzmuş 80 tl yani normal . Peki açılına sarı oldu mu tam sizin güzel durdu mu

mükemmel durdu cnm . vee actırdıgım günden beri soran sorana nerde boyattın diye. ki saçım yıpranmadıgı içinde öyle kötü bi görüntü olmadı tam tersine daha saglıklı ve havalı oldu sacım.sarı her zaman havalı gösteriyo valla.daha vazgecmem .dönmem siyahaaa.

mükemmel durdu cnm . vee actırdıgım günden beri soran sorana nerde boyattın diye. ki saçım yıpranmadıgı içinde öyle kötü bi görüntü olmadı tam tersine daha saglıklı ve havalı oldu sacım.sarı her zaman havalı gösteriyo valla.daha vazgecmem .dönmem siyahaaa.

darısı başıma bakalım :) inşallah olur

Back
X