kaç sene geçti ben onda takılı kaldım unutamıyorum yardım

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
kızlar bende ilk aşkımı unutamıyorum daha doğrusu ondan başkasınıda sevemiyorm deniyorum olmuyo . lisede 4 sene boyunca platonik olarak sevdm hep seviglisi vardı hiç bi zaman duygularımı bilmedi lise biteli iki sene oldu hala unutamadm face açmşmı diye bakıyorm sürekli açmş resimlerine bakıyorm sürekli ağlıyorum hala unutamıyorm bi türlü başka biri var benden şans isteyen ama ilk aşkımı unutamamşken ona şans versem ona haksızlık yapmş olmazmıyım ama ne yaptıysam unutamıyorum ben onu ne yapmalıyım sizce?

Neyin haksizligi bu? Ilk askim dedigin insan da senden sans mi istiyor sanki? Canim hayatini mahfetme bir kiside takili kalma. Diger kisiye kesinlikle sans vermelisin cunku bu cocuk sende takinti olmus. Hayatin boyunca platonik olarak sevdigin birine mi bagli kalicaksin? Hayat gecip gidiyor kendini boyle uzecegine yeni birini hayatina al ve digerini artik unutmaya calis.

haklısın canım unutamadığım kişiye değil bu yeni kişiye haksızlık olmazmı demek istedm ya sevemezsem boşuna ümit vermiş gibi olmayayım?

haklısın canım unutamadığım kişiye değil bu yeni kişiye haksızlık olmazmı demek istedm ya sevemezsem boşuna ümit vermiş gibi olmayayım?

Seviceksin belki de? Ya sevemezsem diye hiç kimseyle birlikte olamazsan ya? Tabi ki bir şeyler hissettiğin biriyle birlikte olmalısın ama sen yıllardır bu çocuğa takılı kaldığın için hayatına kimseyi almamışsın. Bi denemelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…