• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç senedir bebek hasreti çekiyoruz ve neler yaptık hamile kalmak icin

LaPerlaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
46
7
1
34
Merhaba arkadaşlar ilk çocuğumu ilk evliliğim den 8 yıl önce doğurdum 2. Evliliğimi 4 sene önce yaptım ve eşim daha önce hiç evlenmediginden çocuğu yoktu 4 senedir 2. Çocuk istiyorduk ama maalesef olmadı klomenler catlatma igneleri ovolosyon takipleri sperm testleri derken en son hgs de nihayetinde tuplerinin tıkalı olduğunu öğrendim ve yikildim bosanmayi bile dusundum ama esim o kadar erdemli bir insan ko bizim bir cocugumuz var zaten dedi gercekten cok zor bir surecti derken Laparoskopi ameliyatı oldum ama 6 aydır bebek sahibi olamadık bu ay tekrar bir rahim filmi çektim çok şükür açık çıktı tuplerim ama yinede tık yok bu ay femaraya başladım bakalım cuma günü kontrolüm var en çok eşim ve kızım için istiyorum bir bebek sahibi olmayı kızım çoook üzülüyor kardeşi olmadigindan ve bana küsüyor agliyor bilerek yapmadığımı sanıyor... siz bebek sahibi olmak için ne kadardır uğraşıyorşunuz ve neler yaptınız ve nihayete ulasabildiniz mi allah isteyen ve bakabilecek herkesi evlat sahibi yapsın kimsenin kucağını boş koymasın

Back