kac senedirr düşücemm ..

mavigk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
182
20
118
Sakarya
arkadslar ben burun estetıgı olmak istiyorm aslndda tek grsllkten değil nefes problemımde var 18 imi doldurdum ama sakaryada bu oprsynu yapıcak doktor önerınız varmı ???

arkadslar ben burun estetıgı olmak istiyorm aslndda tek grsllkten değil nefes problemımde var 18 imi doldurdum ama sakaryada bu oprsynu yapıcak doktor önerınız varmı ???

bencede istanbula gel yol problemin yok ve doktorunu kbb doktoru olup burun estetiği yapan bir cerrah bul nefes problemin olduğu için.bendede nefes sorunu vardı sağlıkçı olduğum için plastik cerrah yerine kbb doktorunu tercih ettim ameliyatımı oldum estetiğide hallettim.:)tavsiye ederim.:)

Mrb.hangi dra yaptirdiniz ameliyati acaba.nekadara yaptilar.biraz bilgi verebilirmisiniz

Mrb.hangi dra yaptirdiniz ameliyati acaba.nekadara yaptilar.biraz bilgi verebilirmisiniz

ameliyatımı hüseyin altun yaptı.ben 4 yıl önce oldum ameliyatımı şuanki fiyatlarını bilmiyorum ama piyasaya göre uygun fiyatları ve yaptığı hastaneye göre fiyatlarda değişiyor en sağlıklısı kendisi ile telefonda görüşüp öğrenmen.facebookta burun estetiği paylaşım sitesi var ordanda bakabilirsin hastaların yüklediği fotolardan yorumlardan bilgi edinebilirsin.

cevapladığınız için teşekkürler
ben burada bi doktora gttim hem nefes sornum oldugunuda belirttim 18 yasna geldğinde kemıklerın otrdgnda yapablırm istersen demişti kbb doktoruyydu .s

cevapladığınız için teşekkürler
ben burada bi doktora gttim hem nefes sornum oldugunuda belirttim 18 yasna geldğinde kemıklerın otrdgnda yapablırm istersen demişti kbb doktoruyydu .s

Rica ederim.:)ama 18 yasını bosuna beklemiştin bayanlarda 16 yasta burun gelişimi tamamlamıyor aile onayı ile ameliyat yapılıyor.dedigim gibi ilk tercihin Kbb doktoru olsun ama estetiği iyi yapıyor mu araştır tekrar ameliyat olmak zorunda kalma

plastk crrh olarak 1 tane doktor var baykurt özbey kbb doktoru ahmet celal yalçıner kbb doktorna alıcam sizcede dogru karar mı .s

plastk crrh olarak 1 tane doktor var baykurt özbey kbb doktoru ahmet celal yalçıner kbb doktorna alıcam sizcede dogru karar mı .s

nefes sorunun varsa kbb doktoru olsun ama estetik konusundada iyi olsun eger çok güvenmiyorsan plastik cerrahla konuş fiyat farkı istermi bilmem ama belki kendi yapar nefes sorununu yada bir kbb ci ile girer ameliyatına

nefes sorunun varsa kbb doktoru olsun ama estetik konusundada iyi olsun eger çok güvenmiyorsan plastik cerrahla konuş fiyat farkı istermi bilmem ama belki kendi yapar nefes sorununu yada bir kbb ci ile girer ameliyatına

kbb uzmanına olan yorumlara baktım hepsı olumlu neredeyse tabii araştrmak lazm bıraz araştrdm randevu alıcam inşallah nolmlu gecer teşekkürler cevplrnz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…