Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm evet dogumada az kaldı tabi kızım erkenamin insallah
ne guzel dogumada az kalmis qaliba sizde
tebrik ederim saglikli dogumlar dilerim![]()
Amin, Allah razı olsun canım, darısı sizin başınıza inşallah
Zulluuuuu ya bak seeen ne kadar da hızlıAllah sağ salim kavustursun cnm sizi de aşk meyvenizle
![]()
Bizim de ilk yıldönümümüz![]()
ne guzel genc anne olucaksin tebrik ederim ben 24 yasimi henuz tamamladimHenüz 21 yaşındayım
ne guzel genc anne olucaksin tebrik ederim ben 24 yasimi henuz tamamladim
insallah bu yasimda gelir bebegim![]()
insallahhhhhhhhhhhhhTeşekkür ederim CNm sende daha cok gençsin anne olmak
İçin ideal bir yaş inşallah Allah gönlüne göre verir![]()
Yıldönümünüz kutlu olsun CNm sende yeni evlisin
Nasılsın bir gelişme var mı cnm![]()
Yok cnm aynı bildiğin gibi![]()
Ben 23 yaşında evlendim 1 yıl korundum korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kaldım şuan 25 yaşındayım ve 7 aylık hamileyim canım :) Rabbim inşallah bütün isteyenlere hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin :)
Rabbim korusun evlatlarinizi masallah27 yaşında evlendim,3 yıl korundum çok şükür korunmayı bırakır bırakmaz ilk denemede hamile kaldım çok rahat bi hamilelik geçirdim10 aylık bi oğluşum var
Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla..
İsteyen arkadaşlarıma tavsiyem hiç dert etmeyip,hesaplamalar yapmadan akışına bıraksınlar,Allah nasip ettiyse zaten gelecektir o..
bede 20 yasındayım 2 senelık evlıyım 5 6 aydır korunmayı bıraktık cokkk sukur ılk melegıme hamıleyımm ve esımın askere gıtmesıne gunler kala bıze suprız yaptı bebegım tamda umudu kesmıskenn allah ısteyen kerkese versınn![]()
Eki Görüntüle 786259 Eki Görüntüle 786260 Eki Görüntüle 786262 Eki Görüntüle 786262
canim buyuk buyuk erkeklerden olsun annesine babsina hayirli evlatlardan olsun
serçemiiiiiiiim çok geç gördüm senden çok özür diliyorummm...hisarim canim bugun senin biricik oglusunun dogum gunucooooooooooooook cok tebrik ederim
olsun buyusunde evine gelin getirsin annesi oda baba olsun buyukbaba olsun
uzun saglikli mutlu omru olsun oglunun
operim onun minik yuzunden pamuk ellerinden guzel yuzunden
Eki Görüntüle 786254 Eki Görüntüle 786254 Eki Görüntüle 786256
arkadaşım Allah sizi hepBizim de ilk yıldönümümüz![]()
aaaa hisarim canim olurmu oyle sey ozurdilemene ihtiyac yok canimserçemiiiiiiiim çok geç gördüm senden çok özür diliyorummm...
beni çok duygulandırdın oğlumada gösterdim resimleri çok sevindi sana teşekkür ediyooo canım benim yaaa ooof nasıl görmedim ben şuan gözlerim doldu ettiğin dualar resimler hepsiiiii çoooooooooooook güzel çok teşekkür ederim canım kardeşiiim Alla sana tez zamanda sağlııklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallaaaah gönlü güzel kendi güzel kardeşim beniiiim
arkadaşım Allah sizi hep
mutlu etsin nice senelere inşallah 2. senenize çocuğunuzla birikte kutlayın inşallaaah
serçemiiiiiiiim çok geç gördüm senden çok özür diliyorummm...
beni çok duygulandırdın oğlumada gösterdim resimleri çok sevindi sana teşekkür ediyooo canım benim yaaa ooof nasıl görmedim ben şuan gözlerim doldu ettiğin dualar resimler hepsiiiii çoooooooooooook güzel çok teşekkür ederim canım kardeşiiim Alla sana tez zamanda sağlııklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallaaaah gönlü güzel kendi güzel kardeşim beniiiim
arkadaşım Allah sizi hep
mutlu etsin nice senelere inşallah 2. senenize çocuğunuzla birikte kutlayın inşallaaah
canım benim tekrar teşekkür ederimaaaa hisarim canim olurmu oyle sey ozurdilemene ihtiyac yok canim![]()
nete az giriyorsun biliyorum:126: sagol guzel dileklerin icin ben sizi cok seviyom![]()
Allah razı olsun arkadaşlarım bnmçok iyisiniz ve iyi ki varsınız
![]()