Kac YaSiniZda ve kac AyDaN sonra Hamile kaldinizzzz?

amin insallah:16::16:
ne guzel dogumada az kalmis qaliba sizde
:emir_bebek::emir_bebek:
tebrik ederim saglikli dogumlar dilerim
:16:
Sağol cnm evet dogumada az kaldı tabi kızım erken
Davranmazsa bizim ki cok aceleci maalesef herhalde 38. Haftayı göremeyiz
Amin, Allah razı olsun canım, darısı sizin başınıza inşallah :48:
Zulluuuuu ya bak seeen ne kadar da hızlı :27: Allah sağ salim kavustursun cnm sizi de aşk meyvenizle :48:

Âmin CNm esime kalsa daha erkendi :1:

Ben 23 yaşında evlendim 1 yıl korundum korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kaldım şuan 25 yaşındayım ve 7 aylık hamileyim canım :) Rabbim inşallah bütün isteyenlere hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin :)

27 yaşında evlendim,3 yıl korundum çok şükür korunmayı bırakır bırakmaz ilk denemede hamile kaldım çok rahat bi hamilelik geçirdim :nazar:10 aylık bi oğluşum var:nazar:
Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla..
İsteyen arkadaşlarıma tavsiyem hiç dert etmeyip,hesaplamalar yapmadan akışına bıraksınlar,Allah nasip ettiyse zaten gelecektir o..

Ben 23 yaşında evlendim 1 yıl korundum korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kaldım şuan 25 yaşındayım ve 7 aylık hamileyim canım :) Rabbim inşallah bütün isteyenlere hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin :)

27 yaşında evlendim,3 yıl korundum çok şükür korunmayı bırakır bırakmaz ilk denemede hamile kaldım çok rahat bi hamilelik geçirdim :nazar:10 aylık bi oğluşum var:nazar:
Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla..
İsteyen arkadaşlarıma tavsiyem hiç dert etmeyip,hesaplamalar yapmadan akışına bıraksınlar,Allah nasip ettiyse zaten gelecektir o..
Rabbim korusun evlatlarinizi masallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bede 20 yasındayım 2 senelık evlıyım 5 6 aydır korunmayı bıraktık cokkk sukur ılk melegıme hamıleyımm ve esımın askere gıtmesıne gunler kala bıze suprız yaptı bebegım tamda umudu kesmıskenn allah ısteyen kerkese versınn:54::54::54::54::54::54:

bede 20 yasındayım 2 senelık evlıyım 5 6 aydır korunmayı bıraktık cokkk sukur ılk melegıme hamıleyımm ve esımın askere gıtmesıne gunler kala bıze suprız yaptı bebegım tamda umudu kesmıskenn allah ısteyen kerkese versınn:54::54::54::54::54::54:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: masallah

hisarim canim bugun senin biricik oglusunun dogum gunu:46::46::46::46: cooooooooooooook cok tebrik ederim:64::64::64::64::64::64::64::64::64: olsun buyusunde evine gelin getirsin annesi oda baba olsun buyukbaba olsun:48: uzun saglikli mutlu omru olsun oglunun :66::66: operim onun minik yuzunden pamuk ellerinden guzel yuzunden :54::54::54::54::54:
Eki Görüntüle 786254 Eki Görüntüle 786254 Eki Görüntüle 786256
serçemiiiiiiiim çok geç gördüm senden çok özür diliyorummm...
beni çok duygulandırdın oğlumada gösterdim resimleri çok sevindi sana teşekkür ediyooo canım benim yaaa ooof nasıl görmedim ben şuan gözlerim doldu ettiğin dualar resimler hepsiiiii çoooooooooooook güzel çok teşekkür ederim canım kardeşiiim Alla sana tez zamanda sağlııklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallaaaah gönlü güzel kendi güzel kardeşim beniiiim:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Bizim de ilk yıldönümümüz :52:
arkadaşım Allah sizi hep
:16::16::16::16:mutlu etsin nice senelere inşallah 2. senenize çocuğunuzla birikte kutlayın inşallaaah

beni çok duygulandırdın oğlumada gösterdim resimleri çok sevindi sana teşekkür ediyooo canım benim yaaa ooof nasıl görmedim ben şuan gözlerim doldu ettiğin dualar resimler hepsiiiii çoooooooooooook güzel çok teşekkür ederim canım kardeşiiim Alla sana tez zamanda sağlııklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallaaaah gönlü güzel kendi güzel kardeşim beniiiim:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

arkadaşım Allah sizi hep
:16::16::16::16:mutlu etsin nice senelere inşallah 2. senenize çocuğunuzla birikte kutlayın inşallaaah
aaaa hisarim canim olurmu oyle sey ozurdilemene ihtiyac yok canim:16::16::16::16:
nete az giriyorsun biliyorum:126: sagol guzel dileklerin icin ben sizi cok seviyom:16::16::16:

arkadaşım Allah sizi hep

Allah razı olsun arkadaşlarım bnm :48:çok iyisiniz ve iyi ki varsınız :48:

aaaa hisarim canim olurmu oyle sey ozurdilemene ihtiyac yok canim:16::16::16::16:
nete az giriyorsun biliyorum:126: sagol guzel dileklerin icin ben sizi cok seviyom:16::16::16:
canım benim tekrar teşekkür ederim:16::16::16:... bu aralar oğlum bilgisayarı kimseye elletmiyor hep oyun oynuyor bu hiç iyi bir şey değil ama onu üzmekte istemiyorum...
Allah razı olsun arkadaşlarım bnm :48:çok iyisiniz ve iyi ki varsınız :48:

Allah sendende razı olsun folikasitam... sende iyiki varsın :7::16::16::16:

Back
X