kac yil sonra cocuk sahibi oldunuz hamileliginizde sikintilariniz oldumu

ebru1982

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
139
1
621
43
Diğer
arkadaslar ben 2.5yillik evliyim artik cocuk sahibi olmak istiyorum ama hamileliktende (duyduklarimdan dolayi)dogumdan da cok korkuyorum..tam karar verdik karsi komsum hamileligini anlatti ic kanama falan gecirmis olumden dondum diye anlatti cok korktum..bide beni en cok etkileyen olay..arkadasimin hamileligiydi 7 ay hastanede yatti bas donmesi yuzunden kizi bir gorseniz kucucuk kalmisti.nasil kurtulcam bu dusunceden..artik cok istiyorum evimde bi bebek...sizin hamileliginiz sikintilimiydi evlendikten ne kadar sure sonra cocugunuz oldumu..bi de karar verdikten sonra hemen hamile kaldinizmi

evlendim üç ay sonra oğluma hamile kaldım 1 sene 3 ay sonrda kızıma hamile oldumu öğrendim ama iksindede çok şükür rahat hamilelik gecirdim :Saruboceq:

canım benim her insan bir deyilidir bunları düşünüpte kendini üzülme korkamŞeniz

slm arkadaşım ben evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım
bende senin gibi çok korkmuştum ama hiç te korktuğum gibi olmadı
ben doğumdan iki gün önce hastaneye yatmıştım o saatler geçmek bilmedi ama sonunda oldu benim kızım da geç doğdu ama şimdi çok mutluyum.şimdi kızım 10 aylık
cemre su nun sölediği gibi her insan bir değil işte bazıları çok zor bazılar çok rahat geçirir o döne mi
korkmanada gerek yok

İlk evlilik yıldönümümüzde 15 günlük hamileydim.
Çok şükür Allahı ma çok rahat bir hamilelik geçirdim.
Ha doğuma gelince normal yaptım. Zor kolay değil ama canından can çıkıyo sonuçta.
Şimdiden bunları düşünerek canını sıkma.
Herkezin aynı geçeçcek diye bi kural yok.
Herşey gönlünce olsun.

arkadaslar allah yavrulariniza saglik sihat versin onlari size bagislasin..insallah bende cok rahat hamilelik geciririm

canım bende 3 yildir evliyim
ve şuan 8 haftalık hamileyim
bende duyguklarımdan çok korkuyordum ama hiç birinin önemi yok gerçekten bebek sahibi olmak istedikten sonra
evet şuan belki biraz zor günler geçiriyorum
çok fazla mide bulantım var, herşeyden ve her kokudan tiskiniyorum ve çok halsizim devamlı uyumak istiyorum ama inan hiçbirinin önemi yok
bebeğini ultrasonda görüyorsun ya onu içinde biliyorsun ya inanki o dünyalara bedel
devamlı onu düşünüyorsun ister istemez her hareketine dikkat ediyorsun
inanki okadar güzel bir duyguki kelimelere dökmek bile imkansiz geliyor bana şuan
kucağima alıcağim günü sabirsizliklan bekliyorum inan
o yüzden hiç bukadar takma
kendine stress yaparsan gebe kalman bile zorlaşabilir ona göre
sen kafanı rahat tut
hamilelik zor geçeceksede zor geçer yapacak bişey yok

canım bende 3 yildir evliyim
ve şuan 8 haftalık hamileyim
bende duyguklarımdan çok korkuyordum ama hiç birinin önemi yok gerçekten bebek sahibi olmak istedikten sonra
evet şuan belki biraz zor günler geçiriyorum
çok fazla mide bulantım var, herşeyden ve her kokudan tiskiniyorum ve çok halsizim devamlı uyumak istiyorum ama inan hiçbirinin önemi yok
bebeğini ultrasonda görüyorsun ya onu içinde biliyorsun ya inanki o dünyalara bedel
devamlı onu düşünüyorsun ister istemez her hareketine dikkat ediyorsun
inanki okadar güzel bir duyguki kelimelere dökmek bile imkansiz geliyor bana şuan
kucağima alıcağim günü sabirsizliklan bekliyorum inan
o yüzden hiç bukadar takma
kendine stress yaparsan gebe kalman bile zorlaşabilir ona göre
sen kafanı rahat tut
hamilelik zor geçeceksede zor geçer yapacak bişey yok

canim allah saglikla yavrunu kucagina almayi nasip eder ins.tansyon problemi falanda yasiyomusun

evlendikten altı ay sonra oğluma hamile kaldım o dünyaya geldi hastanede bir daha buraya gelmeyecem dedim kendi kendime ama bir yıl 20 gün sonra bu sefer kızımı doğurmak için yine o hastanedeydim

Canım, evliliğimizde 2.yılımızı doldurduk..bebek istediğimize karar verdik..2.ayda hemen hamile kaldım..doğumum çok rahattı,epiduralli sezeryan oldum..her kadının yaşaması gereken güzel duygular bunlar:)

evlendiğim gün hamile kaldım büyük bi ihtimal çünkü tam 9 ay sonra bebeğim kucağımdaydı çok istemiştim ilk günden olmasını rabbimde verdi çok şükür

Evlendikten 6 yıl sonra doğum yaptım. Müthiş kötü bir hamilelik geçirdim. 8 ay (oğlum 8 aylık doğdu) kafam klozetten dışarı çıkmamıştı. Hiçbir şey yiyemiyordum, her yer kokuyordu, insanlardan midem bulanıyordu. Etrafımdakiler benim hamileliğimden iğrenmişlerdi resmen. Üstelik çokta kötü bir doğum maceram oldu. Buna rağmen oğlumu kucağıma alır almaz herşeyi unuttum.
İkinci hamileliğimde biraz daha rahattım ilk hamileliğim gibi değildi.
Anlayacağın güzelim insandan insana değişebildiği gibi aynı kişide bile değişebilir hamilelikteki olaylar.
Bunları hiç kafana takma, istiyorsan bir an önce bebişine kavuş.

biz evlendikten 2 yıl 3 ay sonra bebek istedik.babası istedi daha cok :ecrin_bebek: allah bize 4 ay sonra nasip etti mayısta hamile kalmısım haziranda da bebeğimizin haberini aldık cok şükür.onu kucagıma alıcagım günü sabırsızlıkla bekliyoruz.ve ilk zamanlarda az sıkıntım oldu ama allaha şükür 2-2.5 aydır normalim.darısı tüm isteyenlerin olsun inşallaha.s.

böyle konular ben ve benim gibi çocuk sahibi olamayanlar için zor
4 yıllık evliyiz.anne olamadım nasip değilmiş

korunmayı bıraktığım gün hamile kaldım.aylarca hiçbişey yiyemeden her ay 3 gün hastanede kalıp serumlarla beslendim.doğumum tam fiyaskoydu.ama Allah evladımı bana bağışladı sağlıklı bi şekilde.ikincide bunların hiçbirini yaşamadım.çok oburdum herşeyi yiyip içtim ve midemin bulandığını bile çok nadir hatırlarım.ikinci sezeryandı çok rahat ettim.iyi bi doktorun varsa ve doğumun da o doktorla yapılyosa korkucak bişeyin yok.doktor çok önemli canım

Back
X