• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç yıldır bebek bekliyorsunuz ve sebebi nedir yazın arkadaşlar

2 yıl bitti sol tüpüm kapalı onun dışında herşey normal çok şükür. İnşaallah Rabb'im bizi fazla bekletmez de bebeklerimize kavuşuruz....amiin...

Ben 2 düşük yaptım anca 3 yıldır hamile kalamıyoruum. Bende de bir anormallik görülmüyor ama bilmiyorum nedeni ne olabilir?:(

3 yıldır beklıyoruz.eşimde varıkosel vardı amelıyat oldu.bende polıkıstık over var tedavı devam edıyor beklıyoruz.:emir_bebek:

Kızlar eşi varikoselden ameliyat olanlara sormak istiyorum... Varikosel tespitini renkli doppler ile mi koyuyorlar? Yoksa elle muayenede damarların görünmesi mi gerekiyor ? Benim eşimde renkli dopplerde çıktı,fakat el ile muayenede birşey gelmemiş doktorun eline. Cem kadıoğlunun sitesinde , eğer elle muayenede çıkmazsa ameliyat işe yaramaz yazıyor Bu konuda bilgisi olan var mı aranızda ..

1 buçuk yıldır deniyoruz olmuyor.ikimizdede sorun yok bir sürü yerlere tahlil yaptrdık filmler cart curt.bizimkisi sebebsiz infertilite.yok hiç bi sebeb yok

yaşım 35 sol yumurtalığımda lanet bir çikolata kisti var gebe kalamıyorum çok doktora gittim kalınabilir denildi ama olmadı malesef adet kanamalarımda çok azaldı yaş mı etken başka şeylermi bilemiyorum doktora gitmekten sıkıldım kendi haline oluruna bıraktım Allahtan umut kesilmez kib öpüyorum sizi kızlar

bizde 2007 den beri korunmuyoruz fakat olmuyor... hiç sebep yok... sebepsiz infertilite :(
inşallah bizde bebek sahibi oluruz.

öncelikle umarım Rabbim isteyen herkese bebişine kavuşmasını nasip eder. 11 aydır da bebek istiyoruz ve deniyoruz. ama olmuyor. ben doktora gittim bir kere ama doktor herşey normal dedi bilemiyoruz şimdi de başka şeyler için baksakmı yoksa bu durum normal mi...fikirleriniz beklorum :(

Son düzenleme:
ben 19 yılın içindeyim kocam azospermmi benimde adet gecikmelerim oluyor ama onun yanında o okadar önemli bi sorun degil allah herkezin yardımcısı olsun.

Back
X