Kaçak Gelinler TV8

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Aşkın ve hayatın peşinden koşan 3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesi yepyeni dizi ‘Kaçak Gelinler’ çok yakında Star’da seyircisiyle buluşacak…Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Engin Elgün’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan paylaşıyor.
Genel hikaye:Biri gelinlik provasından, biri nikah masasından, biri düğün salonundan kaçan üç kadın; Almilla, Şebnem ve Kainat’ın hayatlarının aşkına yetişmek için gittikleri İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda yolları kesişir. Hayatı bir anda kesişecek ve kader ortaklıkları İstanbul’da da devam edecek, aşkı kovalayan üç kadının iç içe geçen hikayeleri, onları birbirine sımsıkı bağlayacaktır. İstanbul’a adım atar atmaz, hem de hiç farkında olmadan şöhret rüzgarına tutulan kızlarımız için hayli ışıltılı başlayan İstanbul macerası, giderek kabusa dönüşecek ve’Kaçak Gelinler’imiz, İstanbul duvarına toslayacaktır. Üstelik bu İstanbul serüveninde, hayallerindeki ‘beyaz atlı prens’ler de onları hep hayal kırıklığına uğratır ve olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. İstanbul’un zorlu şartlarında ‘yeni bir hayat’ için kader birliği eden Kaçak Gelinler’i birbirinden komik ve hüzünlü günler beklemektedir. ‘Hayatımın erkeği’ arayışının sonu yok! ‘Kaçak Gelinler’ zamanla bu gerçekle yüzleşecektir.

@ incirreceli
Ben izlemedim, ama dizi guzelse yaztatilinde birinci bolumden izlemeye baslayabilirim :1:
Sen izledin mi diziyi? Begendinmi?

@ incirreceli
Ben izlemedim, ama dizi guzelse yaztatilinde birinci bolumden izlemeye baslayabilirim :1:
Sen izledin mi diziyi? Begendinmi?

kac gündür tv de izleyecek birşey yok..
tanıtımı ilgimi çekmişti izleyelim dedik.. boş ama hoş dizi :1::1:
eğlenceli buldum yazın izlenebilir canım..

kac gündür tv de izleyecek birşey yok..
tanıtımı ilgimi çekmişti izleyelim dedik.. boş ama hoş dizi :1::1:
eğlenceli buldum yazın izlenebilir canım..

Son zamanlar guzel dizilerde final yapti, izlencek bisey kalmadi dedigin gibi.
Yazin muhtemelen bir kac hafta internetiz zaman gecircem,
denk geldikce izlerim artik :1:

Zengin olan kızla saçı kızıl olan çok ve boş konuşuyor.İnsanın kafası şişiyor.

Kaçak Gelinler dizisinde rol alan Deniz Baysal (Kainat) ve Furkan Andıç (Selim) aşkı gündeme bomba gibi düştü.

Dizide 'Kainat' karakterine hayat veren Deniz Baysal ile 'Selim' karakterini canlandıran Furkan Andıç'ın beraber olduğu ortaya çıktı. İlişkilerinin geçen sene Show TV'nin 'Aşk Ekmek ve Hayaller' dizisinde başladığı öğrenilen ikilinin, sette ve çeşitli organizasyonlarda yan yana gözükmemeye özen göstersede aşklarını ne zaman itiraf edeceği merak konusu.

Back
X