Kaçak Gelinler TV8

Kainat'ı seven çocuk İzzet Altınmeşe'nin oğluymuş.

Yeni izlemeye başladım. Bazılarının oyunculukları gerçekten berbat.
Ve şebnem aşırı açık giyiniyor bu rahatsız edici..
Ama genel olarak eğlenceli :)

dizinin final söylentileri var :KK43:
sebnem selime cok alistim ben ya bitirmesinler :KK43:

dizinin finalinde tüm oyuncular öldümü

Dizi ekibi yeni sezonda başka bir kanalda tekrar başlayabileceğini söylemişti, öyle olursa ölmez muhtemelen

Senarist yazacak bir şey bulamadı, tüm malzemeler bitti. Final yapması kaçınılmazdı zaten. Ayrıca oyuncuların çoğu 3. sınıf oyuncu. Sadece Selin Şekerci ve Fırat Albayram'ın oyunculuğu iyi. Her şeye rağmen son 3 bölüm hariç iyi diziydi. Diğer dizilerden az da olsa farkı vardı, eğlenceliydi

Onlar web dizisi çekmeye başlamışlardı Önder ile. 5 dakikalık dizi. Aşırı küfür ve +18 içerikli bi web dizisi.. Ne yapacaklarını şaşırdılar sanırım

Hadi ya, çok şaşırdım.
Deniz baysalın ihtiyaci yoktu bence
Pisman olur kaldirir internetten :)

Hadi ya, çok şaşırdım.
Deniz baysalın ihtiyaci yoktu bence
Pisman olur kaldirir internetten :)

Deniz Baysal'ın ağzına küfür hiç yakışmıyor. Zarif bir bayan. Zaten güzelliğinden kazanıyor, oyunculuğu iyi değil :)
Youtube'a Can Bedenden Çıkmayınca 1. Bölüm yazarsan izleyebilirsin ama utanmak istemiyosan izleme :KK45:

Valla pişman olup kaldıracaklarını da zannetmiyorum, zira çoğu oyuncunun desteğini aldılar. Aslı Enver bile kutladı:KK53:

Onlar web dizisi çekmeye başlamışlardı Önder ile. 5 dakikalık dizi. Aşırı küfür ve +18 içerikli bi web dizisi.. Ne yapacaklarını şaşırdılar sanırım
Deniz baysal kutsi ile başrolü paylaşacakmış,iki farklı karakteri oynayacakmış zengin kız ve fakir kız karakterini canlanıracakmış.:KK45:kutsi ile nasıl olacaklar bakalım.

Deniz baysal kutsi ile başrolü paylaşacakmış,iki farklı karakteri oynayacakmış zengin kız ve fakir kız karakterini canlanıracakmış.:KK45:kutsi ile nasıl olacaklar bakalım.
Hiç iyi olacağını zannetmiyorum ama... :)
Zenginlik fakirlik çoğu dizide kullanılan bi senaryo. Umarım düşündüğüm kadar basit bi çalışma olmaz. :)

Kaçak Gelinler dizisi yakında yeni oyuncuları ile Show Tv’de

Star Tv’de başlayan ekran yolculuğuna Tv8’de başlayan Kaçak Gelinler yakın zamanda final yapmıştı. Deniz Baysal, Furkan Andıç, Selin Şekerci ve Fırat Altunmeşe gibi genç oyunculardan kurulu dizinin yazın yeniden ekrana geleceği duyurulmuştu. Ne var ki dizi yeni bir kanalda ekrana gelecek. Dizinin kadrosunda ise köklü değişiklikler olacakmış. NTC Medya’nın yapımcılığını yaptığı Kaçak Gelinler‘in yeni bölümleri bundan böyle yakında Show Tv’de ekrana gelecek.

Back
X