kaçan kovalama taktiği, nasil uygulanir?

Merhaba değerli hanimlar,
Herkes kacan kovalanir taktiğini duymustur, fakat böyle bi uygulama nasil yapilir? teçrubeli hanimefendiler vardir aramizda umarim yardimci olursunuz..

Ben sahsen çok yoruldum surekli çok değer gosteren benim insanlara karşi bu sevgili olsun, arkadas olur.. sürekli ben ilgilenirim cabalarim.. Karşi taraf benim yaptiğimi yapmaz..

Bundan böyle bende umursamaz olmak istiyorum.. fakat yenik dusmek istemiyorum.. Mesela karsi taraf bana 1 adim atsa, ben hemen 10 adim atiyorum halbuku hemen unutuyorum o an olan biteni.. hemen kanmak istemiyorum bu sefer gercekten kendime duzen vermek istiyorum..

Tabi sizin gibi akilli hanimlarin tavsiyeleriyle.

Simdiden teşekkur ediyorum
Valla taktikle bilmem neyle olmaz o is.. Seni umursamayan insana ne yapsan da bos.. En iyisi senin de umursamaman..

• Beğen
Reactions: Yeu
Taktikle yaptığın şeyler, sana ait olmayacak. Üstüne yakışmayacak, yapay duracak ve bunu başkaları anlamasa bile sen bileceksin. O yüzden nasılsan öyle davran, ha sütten ağzın yanmıştır, insanlara biraz daha mesafeli kalıp, seviyeli bir iletişime geçersin o başka.

Mutlu olmak istiyorsan mutlu et.
Mutlu olmak istiyorsan,kimseden bisey bekleme.
Beklentiler uzer yipratir.
Fazla dusunme, hesap yapma, ne yaparsan yap karsilik beklemeden yap.
Cok fazla uzerine dusme.
Cok fazla ilgilenme.
Hayatini tamamen acma ki sen de ogrenmek istedigi seyler olsun.
Kendini merak ettir.
Dogal ol.
Hayattan zevk almasini bil.
Kendine deger ver.
Bakimli ol.
Asil ol.
Ne istedigini bil.
Icinden geldigi kadar adim at.
Attigin adimdan pisman olma.
Pisman olacagin seyi yapma.
Sen nezaman bi tarafa bakmayi birakirsan,tam da o anda o sana bakmaya baslar bunu unutma.

Cok dogru canim azaltmak istiyorum ilgimi fakat nasil ve nerden baslicami bilmiyorum
Neden böyle davrandığından başlayabilirsin canım. Muhtemelen içinde sevgi-ilgi açlığı var o yüzden bu kadar değer veriyorsun. Kendi kendine telkin et ben kimsenin sevgisine-ilgisine muhtaç değilim de belki faydası olur.

İyilik ve sevgi karşılıksız olmalı diyen arkadaşlar olmuş ama ben katılmıyorum, eş ya da arkadaş ilişkisi karşılıklıdır verdiğinle aldığın eşit olmalı yoksa mutsuz olursun.

Neden böyle davrandığından başlayabilirsin canım. Muhtemelen içinde sevgi-ilgi açlığı var o yüzden bu kadar değer veriyorsun. Kendi kendine telkin et ben kimsenin sevgisine-ilgisine muhtaç değilim de belki faydası olur.

İyilik ve sevgi karşılıksız olmalı diyen arkadaşlar olmuş ama ben katılmıyorum, eş ya da arkadaş ilişkisi karşılıklıdır verdiğinle aldığın eşit olmalı yoksa mutsuz olursun.

Ellerine saglik canim benim gercekten cok dogru tespit... Evet insani mutsuz ediyor bu durum gercekten...

İlişkilerde taktiğe karşıyım. Sana değer vermeyen bir adamı taktikle hırsa getirip peşine düşürünce eline ne geçecek ki.

Eninde sonunda gazı geçecek o zaman ne olacak?

Kim dediki sadece bu bi adama gecerli? Insanlara karsi dedim.. iyi okuyun lutfen...

Back
X