- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi maviboncugumm
Taktik yaparak mutlu bir ilişki yaşayanı görmedim, duymadım. İçinizden geldiği gibi davranın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla taktikle bilmem neyle olmaz o is.. Seni umursamayan insana ne yapsan da bos.. En iyisi senin de umursamaman..Merhaba değerli hanimlar,
Herkes kacan kovalanir taktiğini duymustur, fakat böyle bi uygulama nasil yapilir? teçrubeli hanimefendiler vardir aramizda umarim yardimci olursunuz..
Ben sahsen çok yoruldum surekli çok değer gosteren benim insanlara karşi bu sevgili olsun, arkadas olur.. sürekli ben ilgilenirim cabalarim.. Karşi taraf benim yaptiğimi yapmaz..
Bundan böyle bende umursamaz olmak istiyorum.. fakat yenik dusmek istemiyorum.. Mesela karsi taraf bana 1 adim atsa, ben hemen 10 adim atiyorum halbuku hemen unutuyorum o an olan biteni.. hemen kanmak istemiyorum bu sefer gercekten kendime duzen vermek istiyorum..
Tabi sizin gibi akilli hanimlarin tavsiyeleriyle.
Simdiden teşekkur ediyorum
Neden böyle davrandığından başlayabilirsin canım. Muhtemelen içinde sevgi-ilgi açlığı var o yüzden bu kadar değer veriyorsun. Kendi kendine telkin et ben kimsenin sevgisine-ilgisine muhtaç değilim de belki faydası olur.Cok dogru canim azaltmak istiyorum ilgimi fakat nasil ve nerden baslicami bilmiyorum
Neden böyle davrandığından başlayabilirsin canım. Muhtemelen içinde sevgi-ilgi açlığı var o yüzden bu kadar değer veriyorsun. Kendi kendine telkin et ben kimsenin sevgisine-ilgisine muhtaç değilim de belki faydası olur.
İyilik ve sevgi karşılıksız olmalı diyen arkadaşlar olmuş ama ben katılmıyorum, eş ya da arkadaş ilişkisi karşılıklıdır verdiğinle aldığın eşit olmalı yoksa mutsuz olursun.
İlişkilerde taktiğe karşıyım. Sana değer vermeyen bir adamı taktikle hırsa getirip peşine düşürünce eline ne geçecek ki.
Eninde sonunda gazı geçecek o zaman ne olacak?
+1Kaçan kovalanırın en kısa yolu ilgilenme yokmuş gibi davranama genelde böyle şeyler karakteristlik özellikler oluyor yapması zordur