kacan kovalanir mi

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Merhaba tecrübeli güclü hanimlar; bu aralar uzun uzun düsünüyorum iliskiler üzerine ve burda yazilan problemler üzerine. Benim fikrime göre iliskilerin bir cogunda erkeklerin ilgisizligi kadina saygi duymayisi elimi sallasam ellisi modunda oluslari problem ve bence iliskide erkegin böyle olmasini saglayan yine kadinlar yani bizleriz. Iliski ve evliliklerinde kendilerine saygi duyduran daha cok pesinden kosan degilde pesinden kosturan arkadaslardan öneri bekliyorum iliskide durusumuz nasil olmali, saygiyi nasil kazanabiliriz? Hayatinizi erkegin merkezine koymamayi nasil basariyorsunuz neler yapiyorsunuz neler düsünyüorsunuz?

Erkek bunu bir yarış olarak görürse yakaladiktan sonra yaris bitti diye düşünecektir.
Kaçma kovalama yakalama anca flòrtlerde olur.
Saygı da bana göre sonradan biraz zor kazanılır ilişkinin temelinde olması gerekirdi
Kacma kovalamakla kastettigim kaybetme korkusu aslinda. Erkek kadindan emin olunca yani kadin bunu gösterince sensiz olamam diye boslamaya basliyor. Benim cevremde gördügüm iliskiler genelde bu sekilde

Bireysel olarak yapmaktan hoşlandığınız veya hoşlanmadığınız şeylerin farkında olun ve birliktelik için ciddi emek harcamamış erkekler için de prensiplerinizden asla taviz vermeyin saygı filan kalmıyor bu şekilde çünkü.
Mesela kadinlar erkekleri kaybetmemek ugruna genelde bir cok seye evet diyor. Erkek arkadaslariyla buluscaksa kadin icin bunu iptal etmiyor ama kadinlar öyle degil, geneli yani. Buda galiba erkegin saygisini kaybettiriyor.

Valla canım ben sana anlatayim eşimle tanıştığımda inanılmaz havalı ve kibirli bir hali vardı
Eşim başak burcu,kocası başak olanlar beni anlayacaklardır :KK53:
Hic umrumda bile olmadi. Yemem bu ayaklari ama benden hoşlandığını begendigini hissettim,o da hissetmiştir kesin ama ben duygularımı cok iyi gizlerim

Sevgiliyken ve nisanliyken kapimda yatıyordu desem abartmış olmam. Hani filmlerde cama taş atarlar ya🤪
Tartışırdık,hemen arabayla gelir,in aşağı derdi :)
Evlendik ilk 4 ay falan yine tartismalarda adım atan o oldu. Sonraları ben onu cooook simarttim. Simarmaya cok müsait bir yapısı var.
Sonraları ben onun pesinde koşar oldum🤪 yeni evli olunca da cok kavgalar ettik ama o sular duruldu cok şükür.
Son zamanlarda yine bi havalardaydi,aldım gazını, simdi odadan uzun sure çıkmayım laf atiyor nerdesin sen ben seni sigara iciyor sandım. Napıyorsun naptin vs :) evden çıkıyor,ben uyuyor oluyorum. Mesaj atmış. Arıyor hadi kahve yap geliyorum vs :)
Yani erkekleri biraz biz bu hale getiriyoruz dogru,kacan kovalanır bi yerde doğru bir laf. Ancak fazla nazda aşık usandiriyor bu da bir gerçek.

Simdiki kizlar pek nazli degil,erkeklerde yesilcam delikanlısı değil 🤪🤪

Valla canım ben sana anlatayim eşimle tanıştığımda inanılmaz havalı ve kibirli bir hali vardı
Hic umrumda bile olmadi. Yemem bu ayaklari ama benden hoşlandığını begendigini hissettim,o da hissetmiştir kesin ama ben duygularımı cok iyi gizlerim

Sevgiliyken ve nisanliyken kapimda yatıyordu desem abartmış olmam. Hani filmlerde cama taş atarlar ya🤪
Evlendik ilk 4 ay falan yine tartismalarda adım atan o oldu. Sonraları ben onu cooook simarttim. Simarmaya cok müsait bir yapısı var.
Sonraları ben onun pesinde koşar oldum🤪 yeni evli olunca da cok kavgalar ettik ama o sular duruldu cok şükür.
Son zamanlarda yine bi havalardaydi,aldım gazını, simdi odadan uzun sure çıkmayım laf atiyor nerdesin sen ben seni sigara iciyor sandım. Napıyorsun naptin vs :) evden çıkıyor,ben uyuyor oluyorum. Mesaj atmış. Arıyor hadi kahve yap geliyorum vs :)
Yani erkekleri biraz biz bu hale getiriyoruz dogru,kacan kovalanır bi yerde doğru bir laf. Ancak fazla nazda aşık usandiriyor bu da bir gerçek.

nasil aldiniz havasini? yani nasil tekrar üstünüze düsmeye basladi. Benimde cok simartan bir yapim var o yüzden cok cekiyorum ceremesini. Tavsiylerinizi bekliyorum:)

Biz iliskimizin ilk zamanlarını benim kan kusmam şeklinde yaşadık. Sonra değişti her şey bir gün. Ben değişmedim, eşim değişti. Değişme sebebi bence sevgiydi. Başlarda beni pek sevmiyordu, sadece çekici bulmuştu bence. Ama sonra aşık oldu. Kendisine de soruyorum başlarda beni sevmiyordun değil mi diye, susuyor😃 Yani sevmeyene köle de olsan seyinde olmuyor, sevene de her yol sana çıkıyor. :deli:

nasil aldiniz havasini? yani nasil tekrar üstünüze düsmeye basladi. Benimde cok simartan bir yapim var o yüzden cok cekiyorum ceremesini. Tavsiylerinizi bekliyorum:)
Üstüne düşmeyerek,o yokmus gibi davranarak,odalara kapanarak. Biraz ergence olabilir ama, benim farkli sebeplerim var. Benim esim bilgisayar bağımlısı ayni zamanda tv bağımlısı. Yani kendi evden gidince ben kapatırım tvyi eve gelir,der ki bu evden cenazemi çıktı nasil oturuyorsun böyle.
:KK53:
Bende onu hiçç kaale bile almadım. Annemlere gittim bikac gun kaldim. Madem o kadar seviyor tvyi izlesin. Tabi bu sıkıldı evde her dakika ona kahve? Cay? Irmik tatlisi? Onu yermisin? Buraya gidelim mi vs diye soran yok:)
Dondum sonra eve kahveleri kendisi yapmaya beni gezdirmeye başladı hahahahahahah. Simdi artık simartmiyorum onu. Koskoca adam. Annesi de simartiyor bide. Tek erkek. :) simdi temizlik yapcaz. Soruma cevap vermedin?? Dedim agziyla yandık gibi bi isaret yapıp içeri kacti:) hakkindan gelcem.

Bilmiyorum ben mi garip düşünüyorum ama bende kaybetme korkusu sevgiyi bitiriyor kaybetme durumu varsa gitsin diyorum. Saygı ise kişinin kendisiyle alakalı bir durum. Karşımdaki kişi saygı duymuyorsa sevmiyodur da bence. Bu tarz ilişkiler için yaşlandım sanırım. 😁

Biz iliskimizin ilk zamanlarını benim kan kusmam şeklinde yaşadık. Sonra değişti her şey bir gün. Ben değişmedim, eşim değişti. Değişme sebebi bence sevgiydi. Başlarda beni pek sevmiyordu, sadece çekici bulmuştu bence. Ama sonra aşık oldu. Kendisine de soruyorum başlarda beni sevmiyordun değil mi diye, susuyor😃 Yani sevmeyene köle de olsan seyinde olmuyor, sevene de her yol sana çıkıyor. :deli:
ay nasıl aşık ettin anlat ben de aşık etmek istiyorum :)

Kocam başak evet burunları kaf dağındadır o cool havalarıda beni peşinde koşturmasına yetti :KK70:

Back
X