İlk zamanlarda ben seni seviyorum diye mesaj atınca hemen oda seni seviyorum diye bir mesaj atardı.Şimdi cevap vermeye tenezzül etmiyor.Neden böyle yaptığını sorunca sen bilmiyormusun sevdiğimi? diyor.canım dahada sıkılıyor.sen bilmiyormusun da ne demek?ben biliyorum diye bir daha seviyorum demeyecek mi yani?Sonra,benimle hiç buluşma ayarlamıyor.Aslında üniversitede aynı fakültede olduğumuz için haftasonları dışında görüyoruz birbirimizi ama ben dışarda birşeyler yapalım istiyorum.Mesela birlikte sinemaya gitmek istiyorum.Ama onun hep bir işi oluyor.Diğer bir sebep,internette konuşurken işim var diyor,önceden dakikasında cevap veren adam şimdi 5 dakika bekletiyor beni.Sürekli trip atıyor.Söylüyorum,sen erkeksin,güçlü olmalısın,her şeyde kız gibi trip atmamalısın diyorum.Onunla açıkça bir şeyler konuşmaya çekiniyorum yine yanlış anlayacak diye.Normalde kızlar naz yapar ama bunun nazından bana sıra gelmiyor ki.Bende kaçıp kovalanmak istiyorum.Ama nasıl yapacağımı,nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Akıl verin kızlar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?