Kaçan kovalanır taktiği uygulamak istiyorum

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
İlk zamanlarda ben seni seviyorum diye mesaj atınca hemen oda seni seviyorum diye bir mesaj atardı.Şimdi cevap vermeye tenezzül etmiyor.Neden böyle yaptığını sorunca sen bilmiyormusun sevdiğimi? diyor.canım dahada sıkılıyor.sen bilmiyormusun da ne demek?ben biliyorum diye bir daha seviyorum demeyecek mi yani?Sonra,benimle hiç buluşma ayarlamıyor.Aslında üniversitede aynı fakültede olduğumuz için haftasonları dışında görüyoruz birbirimizi ama ben dışarda birşeyler yapalım istiyorum.Mesela birlikte sinemaya gitmek istiyorum.Ama onun hep bir işi oluyor.Diğer bir sebep,internette konuşurken işim var diyor,önceden dakikasında cevap veren adam şimdi 5 dakika bekletiyor beni.Sürekli trip atıyor.Söylüyorum,sen erkeksin,güçlü olmalısın,her şeyde kız gibi trip atmamalısın diyorum.Onunla açıkça bir şeyler konuşmaya çekiniyorum yine yanlış anlayacak diye.Normalde kızlar naz yapar ama bunun nazından bana sıra gelmiyor ki.Bende kaçıp kovalanmak istiyorum.Ama nasıl yapacağımı,nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Akıl verin kızlar ya...

valla aşk sevgi biraz fedakarlıktır k.bkma sana vakit bile ayıramayan adamdan ne olur ayrıca kaçan kovalanır taktği her ne kadar doğru olsada aşkta TAKTİK olmaz gelişine yaşamak lazım zaten geliyor gerisi kendiniz olun yeter bence
Ama ilgisizliğindende yakındığınızı söyleyin böylede gitmez bence

Ben taktikten ziyade herzaman alıp karşına konuşmak gerektigini düşünüyorum :)

basliktada yazdigin gibi yapmalisin degerini anlamali
sende onun gibi davran hatta daha beter yap
arama ondan bekle zaten önem veriyorsa arar sorar
arayip sormuyorsada daha fazla zorlamanin alemi yok ayril gitsin derim :)

Her seferinde direk konuşmaktan sıkıldım.Malesef karşınıza alıp konuşmak işe yaramıyor.İlk başta 180 derece dönüş yapar ve kısa bir süre sonra bir kere daha 180 derece döner ve yine eski haline gelir.Yeniden konuşmak gerekir ve bu süreç böyle gider.Bir musibet bin nasihatten daha çok işe yarar.Taktik uygulamak gerek.Taktikler kıymete binmemizi sağlayan en önemli yöntem bence.Kaçan kovalanılır taktiği uyguluyorum.Öncelikle kendime çeki düzen verdim,bütün kötü olayları kafamdan attım ve ona çok iyi,çok yakın davrandım.Son olarak samimi mesajlarla günü bitirdim.Ama yeterli değil.Ben sadece imkanı varken gelmesini değil,imkanı yokkende gelmesini sağlamak istiyorum.Önemli nokta bilen varsa önerilerinizi bekliyorum.

sanki o, senden ayrılmak istiyor ama kendisi söyleyemiyormuş gibi hissettim. sen bence boşver taktiği falan direk ayrıl derim. en fazla 1 ay üzülürsün böyle hep kahrolmaktansa...

aynı durumdayım ne yapılır inan keşke bilsem canım .... Suçlu biziz ama baştan taktikler olmalıydı

sevgi aşk çok önemli ama erkekler için taktik şart.benim peşimden deliler gibi koşan birine bende hoşlandığımı belli ettiğim gün geri adım attı.cok iyi biri aslında ama coğu erkek böyle napıcan.aylarca sabrettim hep ilgi gösterdim ama onun bana ilgisi gitti bikere.bir gün sebepsiz küstüm tümgün peşimden koştu akşamda sinemaya götürdü o hiç sinemaya gitmeyen adam.neyse bunlar küçük noktalar,benim fikrim,buraya yazan kişiye direkt ayrıl deniliyoda pratikte öyle olmuyor o durum.seviyor sanki diyosun iyi davranıyo,yalan konusmuyo vs..ilk önce hastalandığında vs ilgi azaltılmalı o beklediği ilgiyi görmemeli,ondan önce msj atılmamalı sürekli nasılsın naptın diye,he o msj yazmaya başlarsa soğuk olmadan normal cvp verilmeli.kıskançlık yapacağını bildği yerde yapmazsan hoşuna gitsede içinden sinir olur.onlar bizi farklı görsede bende erkek psikolojisini ilginç bulurum aslında cok basit ve sadeler hepsine aynı gözle bakıp aynı taktikle yaklaşabiliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…