Kacan kovalanirda ki kaçan olmak nasil olur ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Bi konu açmistim birinden hoslaniyorum önceden lise zamanında goruyodum ama o beni tanimiyodu diye . Instagramdan eklemiştim 2 hafta gecri ve dün bana yazdi inanin sok oldum biz konusuyoruz bi sure bekleyip mesaj atinca üstüne atlamis onu bekliyomus gibi olmak istemiyorum :) sizce nasil davranmaliyim bulusma konusu olursa fln biraz bana akil verin ben hic anlamam flortten ...

Offf bu bitmeyen lise muhabbetleri lise bitse de halini koruyan iliskiler
Kaçan kovalanır klişeleri bi güncellenin yahu

Kaçma kovalanmak yerine oturun 2 yetişkin gibi konuşun derim.

Böyle taktik yapmak yerine içinizden geldiği gibi davransanız daha mutlu olursunuz. İlişkide mutluluğu yakalamak stratejiden değil net ve şeffaf olmaktan geçiyor.

Taktikleri huyunu suyunu bildigin,Nazının geçtiği,hayatında uzun süre var olan kişilere uygulamak mümkün olur.Bu kişi flört aşamasında henüz ve senin kaçan kovalanırına gelmeyebilir.O yüzden ilk başta açık olmakta,senin kendine güvenmende ve bunu ona belli etmende fayda var diye düşünüyorum.

Cok tesekkur ederim aslinda tam olarak ilgimi belli etmelimiyim diye sormak istedim cok haklisiniz:KK200:

Daha sana aşik bile olmamiş birinden niye kaçiyorsun ki. Kacarsan adam beni istemiyor diye düşünür ve soğur

Back
X