kaçan kovalanmiyormus :(

Allahım sonunda kocasına sevdiği için katlandığını söyleyen bir kadın gördüm çok şükür

en azından saçma sapan bahanelerle şu yuzden bu yuzden katlanıyorum demiyorsun seviyorum dıyorsun cesurca...

evli değilim taktıklerden de pek anlamam ama eşinin senı onun sevdığınden daha az sevdiği ortada ve sen zaten bunu hıssedıyorsun

kendi halıne bırak belkı düzelir düzelmezse de ne yapalım seven katlanır.

Keşke kızını alıp gezmeye çıksaydın.Hem açık hava iyi gelirdi,hem de eşin,kendisi olmadan nereye gittiniz diye merak ederdi.

Hakikaten nasıl seviyorsun bu adamı ? İlgi yok,sevgi yok (en azından göstermiyor),saygı yok,nezaket yok.
İyi bir baba diyorsun ama kızıyla zaman geçiriyor mu ? Hiç ailece gezmeye çıkıyor musunuz ?
Senin eşin,bir süredir böyle sanırım.İstersen karşına alıp ciddi olarak konuş.
Sorun mu var şeklinde değil de...
Ben mutlu değilim,her normal kadın gibi beklentilerim şunlar şunlar ve hiçbirini yapmıyorsun.Yapmama sebebini öğrenmek istiyorum şeklinde.

mutlu olmadığmi söylüyorum ne var halinde diyo ona göre birşey yok mesala bugün oturmuştuk hiç konusmuyordu dedim neden konuşmuyorsun ne dedi ne soyliyeyim dedim mesala seni seviyorum diye bilirsin onu bile demedi susmaya devam etti ilgili bir baba dir kızım huysuzluk yapıyo diye alıp gezdirdi bende evde iş yaptip hem ona sormadan çıkıp asla gezemem beni birdaha eve almaz:) zaten bir yere çıksam tek izin vermez ablam ile veya annem le çıkarım aslında eşim evlendiğimizden belli böyle kabuğuna çekilmiş varsa yoksa işi isterm ki eşim karşımdaki koltukta otururken göz göze geldiğimizde hiç bana bakmıyor gibi tekrar gözünu çevirmesin isterim ki bi tebessüm etsin bi öpücük yollasın

mutlu olmadığmi söylüyorum ne var halinde diyo ona göre birşey yok mesala bugün oturmuştuk hiç konusmuyordu dedim neden konuşmuyorsun ne dedi ne soyliyeyim dedim mesala seni seviyorum diye bilirsin onu bile demedi susmaya devam etti ilgili bir baba dir kızım huysuzluk yapıyo diye alıp gezdirdi bende evde iş yaptip hem ona sormadan çıkıp asla gezemem beni birdaha eve almaz:) zaten bir yere çıksam tek izin vermez ablam ile veya annem le çıkarım aslında eşim evlendiğimizden belli böyle kabuğuna çekilmiş varsa yoksa işi isterm ki eşim karşımdaki koltukta otururken göz göze geldiğimizde hiç bana bakmıyor gibi tekrar gözünu çevirmesin isterim ki bi tebessüm etsin bi öpücük yollasın

ben bunda gülünecek birşeyden ziyade kafası dar görüşlü bir adam gördüm(tutucu mu eşin)

o yüzden beklentini düşür azıcık aşım kaygısız başım de sevgi aşk falan fazla yani sizin ilişkinize bunu kabullen

çünkü eşinin kafasındaki kadın evden onun izni olmadan çıkamayan yemeğini çamaşırını ve seksıni yapan bir canlı demek onun için fazlasını bekleme ki mutsuz olma

o isteyince çık o isteyince seviş o isteyince herşey o isteyınce yani...nasıl olsa boşanma gibi bir durumda yok onun için sıfır beklenti çok mutluluk fikrini benimsemelisin.

Kaçan kovalanmazmış diyorsun ama senin bu adamdan kaçacak yerin yok ki arkadaşım =(

Evin içinde odadan odaya trip sökmez ki bu yüzsüzlere, daha etkili şeyler lazım. Çalışmak gibi, bir ayağının dışarıda olması gibi ...

Sen evin kadınısın çocuğu değil, izin dahilinde dışarı çıkmak, sadece annenlerle görüşmek bu adamın hiç kaybetme korkusu yok ki ...

eşimi çok iyi tanımlamissiniz aynen de allah korusun boşanma olmayacağı için böyle yaptığının farkındayim gezmek tozmak gözümde yok onlar bana koymuyo zaten sağolsun eşim gezdirir yemeye kahvaltıya götürür ama sadece götürür zorunda birşey mis gibi susarak ben yokmuşum gibi davranarak burnumdan getirir aslında eşimle aramızda ki farkı buldum ben de onu seviyorum o da beni seviyor ama ben ona aşığım o bana değil o beni ailesi olduğum için seviyor biliyorum ama nedense bu güne kadar seni seviyorum dediğni duymadım ne zaman ben ona söylesem teşekkür ederim der bende bile demez sevmiyorsansa şöyle diyorum yok seviyorum belli etmiyorum diyor

Arkadasım esın benım anladığım senden hep kaçıyormuş, sana karsı hep ılgısız, ıletısımsız, soğukmuş; yani su an farklı bır durumda degılsınkı? bu; bu adamın genel kısılık yapısı, tıpık bencıl, umursamaz, ruhsuz erkek tıpı işte.....bana gore esının tamam ıckısı, kumarı, dayağı, aldatması yok ama diğ. yandan evlılık ıcınde kocalık gorevlerını ıhmal eden bır duruşu var.....yalnız sen de bır yandan bu halini kabullenmiş de gorunuyorsun aslında, esımı cok sevıyorum da dıyorsun; o halde bu durumu boyle kabullenip yola devam etmekten başka secenegın yok, cocugun da var ztn...yani ben tam olarak ılıskınızde degısen ne sorun ne anlamadım;sen sıcak da davransan soğuk da olsan esının kısılıgının bu olduğunu, degısmeyecegını yenı yenı anlıyorsun herjalde....

Arkadasım esın benım anladığım senden hep kaçıyormuş, sana karsı hep ılgısız, ıletısımsız, soğukmuş; yani su an farklı bır durumda degılsınkı? bu; bu adamın genel kısılık yapısı, tıpık bencıl, umursamaz, ruhsuz erkek tıpı işte.....bana gore esının tamam ıckısı, kumarı, dayağı, aldatması yok ama diğ. yandan evlılık ıcınde kocalık gorevlerını ıhmal eden bır duruşu var.....yalnız sen de bır yandan bu halini kabullenmiş de gorunuyorsun aslında, esımı cok sevıyorum da dıyorsun; o halde bu durumu boyle kabullenip yola devam etmekten başka secenegın yok, cocugun da var ztn...yani ben tam olarak ılıskınızde degısen ne sorun ne anlamadım;sen sıcak da davransan soğuk da olsan esının kısılıgının bu olduğunu, degısmeyecegını yenı yenı anlıyorsun herjalde....

Haklısın ama kabullenmek istemiyorum çözüm arıyorum çünkü kendisinin umrunda değil şikayetçi mutsuz olan benim umarım böyle devam etmez benim sevgimin biteceğinden korkuyorum

seni seviyoruma cevap olarak teşekkür ediyorum demesin
fazlasıyla ilginç geldi ilk defa böyle bişey duydum:19:

bence kaçmaya devam edin.. bu böyle bir iki gün kaçmakla olacak şey değil. bir hafta dayanın bakalım sizde konuşmayın, siz gülmeyin.. yemek yapmayın mesela. eninde sonunda noluyor neyin var diye soracak.. bana davrandığın gibi davranıyorum bende sana dersiniz. o zaman anlar belki

Evliliğin hakkında azıcık bilgi sahibi olmak istedim ve evvelki konularını okudum.
Tahminen 2-2.5 yıllık evlisiniz ve evlliğiniz SADECE senin sevginle ve saygınla yürüyor.
Geçmiş konularını ve şu konunu harmanladım kafamda vardığım sonuç kesin olarak bu.
Sana olan duygularını da üstü kapalı izah etmiş zaten.
Böyle sorumsuz aklı sadece cinselliğe basan bir erkek nasıl bu kadar gözü kapalı sevilir bilemiyorum.
Şunu belirtmeliyim ki böyle zemininde sevgi saygı olmayan evlilikler her an çatırdamaya müsaittir.
Öyle hadi ben bir gün kaçayım da bekleyim bakalım kovalanacak mıyım larla olmaz bu iş arkadaşım.
Sen kendine değer vermelisin evvela.Sen bir KADINSIN.Sırf kadın olduğun için başın dik gururlu kendine
güvenip değer vermelisin.
O adam sana bunları yapıyor diye sen kendi değerinden özünden zırnık kaybetmezsin.
Evlilik İKİ TARAFLI yürür.Tek başına ne kadın ne de erkek omuzlayabilir evliliğin sorumluluğunu ve yükünü.
Sen beni sevmesen de olur ben severim ikimizin yerine diye bir olay yok olamaz da olmamalı da...
Sevgi saygı karşılıklı olmalı ki o evlilik evlilik olsun.
Bu evliliğe bir çocuk yapalım belki alışırız da severiz olayına da karşıyım ve hiç hazetmiyorum böyle düşünceleri.
Herzaman söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim evllik sağlamsa çocukla peliştirin.
Sakın ama sakın ola gidip gelen bir evliliğe çocuk getirmeyin.
Getirmeyin ki çocuğum var ayrılamam gibi bir BAHANE 'nin ardına sığınmayın.
Konu sahibi yineliyorum bu evliliği sadece sen yürütemezsin.
Eşinin tek yetkisi işe gidip işten gelmek sana ve çocuğuna para getirmek değil.
Koca olmayı eş olmayı baba olmayı başaramıyorsa defolsun gitsin.
Sen ona sensiz ölürüm yapamam izlenimi vermeye devam etme.

ben eşimi çok çok seviyorum niye bu kadar sevdiğimi de bilmiyorum çünkü hiç bana karşı iyi bir koca olmadi iyi bir baba hiç bir eksimigimizi bırakmaz ama... Işte eve geldiğnde hiç yüzüme bakmaz benimle konuşmaz ilgilenmez yatağa yattımi arkasını dönüp uyur tabi cani birşeyler istedimi istisna ama işi bittiğinde yine arkasını dönüp uyur ben bunlara rağmen iliğili bir eş olmaya çalıştım giyinip süslenip kapılarda karşıladım gelmesine az kala içim hep kıpır kıpır olur heyacanlanirim sürekli konuşmaya çalıştım bana bön bön bakıp "hı ne diyorsun sen git işine be ne sorunu sana öyle geliyo sorun çıkarma" diyip konuyu kapatirdi ama en ufak bi değişme bile olmadi ben de kaçan kovalanir taktiğini uygulayayim dedim dün akşam itibarı ile ama adam daha beter oldu selam vermiyor uygulamamda kendisiyle konuşuyordum ama ilgilenmedim dedim belkim kendisi ilgilenir ama bana küsmusuz gibi davranıyo pazar günü olmasına rağmen kahvaltıdan sonra kendi işlerini yapmaya başladi daha sonra da apartmanın bahçesini budamak için aşağıya indi resmen benden kaçıyo ben ne yapayim şimdi sevdiğm için acı çekiyorum resmen.keşke bu kadar sevmeseydim

çok zor ve gıcık bir durum hem tek basına birşey yapamıosun hemde eşinden ilgi görmüosun :(
bırak bakalım bi süre normal davran sen gene pek konusma etme aynı onun gibi
eee konusunca olmuo konusmayıncada olmuosa ya bu adamı böle kabl ediceksin yada açıkça konusup bu böle gitmez diye rahatsızlıklarını anlatıcaksın

Aslında kaçan mutlaka kovalanır ama siz kaçmak için geç baya kalmışsınız bence..

Evliliğin hakkında azıcık bilgi sahibi olmak istedim ve evvelki konularını okudum.
Tahminen 2-2.5 yıllık evlisiniz ve evlliğiniz SADECE senin sevginle ve saygınla yürüyor.
Geçmiş konularını ve şu konunu harmanladım kafamda vardığım sonuç kesin olarak bu.
Sana olan duygularını da üstü kapalı izah etmiş zaten.
Böyle sorumsuz aklı sadece cinselliğe basan bir erkek nasıl bu kadar gözü kapalı sevilir bilemiyorum.
Şunu belirtmeliyim ki böyle zemininde sevgi saygı olmayan evlilikler her an çatırdamaya müsaittir.
Öyle hadi ben bir gün kaçayım da bekleyim bakalım kovalanacak mıyım larla olmaz bu iş arkadaşım.
Sen kendine değer vermelisin evvela.Sen bir KADINSIN.Sırf kadın olduğun için başın dik gururlu kendine
güvenip değer vermelisin.
O adam sana bunları yapıyor diye sen kendi değerinden özünden zırnık kaybetmezsin.
Evlilik İKİ TARAFLI yürür.Tek başına ne kadın ne de erkek omuzlayabilir evliliğin sorumluluğunu ve yükünü.
Sen beni sevmesen de olur ben severim ikimizin yerine diye bir olay yok olamaz da olmamalı da...
Sevgi saygı karşılıklı olmalı ki o evlilik evlilik olsun.
Bu evliliğe bir çocuk yapalım belki alışırız da severiz olayına da karşıyım ve hiç hazetmiyorum böyle düşünceleri.
Herzaman söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim evllik sağlamsa çocukla peliştirin.
Sakın ama sakın ola gidip gelen bir evliliğe çocuk getirmeyin.
Getirmeyin ki çocuğum var ayrılamam gibi bir BAHANE 'nin ardına sığınmayın.
Konu sahibi yineliyorum bu evliliği sadece sen yürütemezsin.
Eşinin tek yetkisi işe gidip işten gelmek sana ve çocuğuna para getirmek değil.
Koca olmayı eş olmayı baba olmayı başaramıyorsa defolsun gitsin.
Sen ona sensiz ölürüm yapamam izlenimi vermeye devam etme.

Konuma değer veripde küçük çaplı araştırmandan dolayı teşekkür ederim çok güzel açıklamıssin ama olmuyo yapamiyorum içimden sürekli ona ilgili davranmak geliyo ne kadar kızsam da bir gülüşüyle herşeyi unutuyorum hep ilk adımi ben atıyorum dayanamıyorum onsuzluga mutlu olmak istiyorum sevgili gibi olalım istiyorum

benim koca da odundur kütüktür öyle ilgili evde çok konuşan romantik bir erkek değildir ama benim suratım asılsa soğuk davransam her zamankinden az konuşsam hemen dikkatini çeker ne var ne oldu canın bir şeye mi sıkıldı diye sorar senin ki odunlukta tavan yapmış seviyorum diyorsun teşekkür ediyor insana bir arkadaşı seni seviyorum dese bende seni seviyorum diye karşılık verir kaldı ki sen karısısın.bence sen bu adama bir süre daha soğuk davran uzak dur yakınlık gösterme elbet dikkatini çekecektir

benim koca da odundur kütüktür öyle ilgili evde çok konuşan romantik bir erkek değildir ama benim suratım asılsa soğuk davransam her zamankinden az konuşsam hemen dikkatini çeker ne var ne oldu canın bir şeye mi sıkıldı diye sorar senin ki odunlukta tavan yapmış seviyorum diyorsun teşekkür ediyor insana bir arkadaşı seni seviyorum dese bende seni seviyorum diye karşılık verir kaldı ki sen karısısın.bence sen bu adama bir süre daha soğuk davran uzak dur yakınlık gösterme elbet dikkatini çekecektir

Inşallah canım deneyecem bakalım ne olacak ben nereye kadar dayanacam

Onunla konuşmayarak biryere varabileceğinizi düşünmüyorum açıkcası bir konuşmayı denediniz mi? Tabi bu neyin var ne oldu gibi bir konuşma değil gerçekten dinlemek istemiyorsa bile karşınıza alın ona anlatmak istediklerinizi seninde burda dediğin gibi onu ne kadar çok sevdiğini anlatmalısın bence. Diğer türlü işler sakat tabi ama bunun için biraz geç kalınmışa benziyor yaptığı davranışlar hiç normal değil eş neden vardır? mutlu olmak için akıla gelen en güzel şey belliki ortada bir sorun var bilmiyorum allah yardımcısınız olsun gerçekten çok kötü bir durum iyi dayanmışsınız haline şükretsin.

Back
X