Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlu olmadığmi söylüyorum ne var halinde diyo ona göre birşey yok mesala bugün oturmuştuk hiç konusmuyordu dedim neden konuşmuyorsun ne dedi ne soyliyeyim dedim mesala seni seviyorum diye bilirsin onu bile demedi susmaya devam etti ilgili bir baba dir kızım huysuzluk yapıyo diye alıp gezdirdi bende evde iş yaptip hem ona sormadan çıkıp asla gezemem beni birdaha eve almaz:) zaten bir yere çıksam tek izin vermez ablam ile veya annem le çıkarım aslında eşim evlendiğimizden belli böyle kabuğuna çekilmiş varsa yoksa işi isterm ki eşim karşımdaki koltukta otururken göz göze geldiğimizde hiç bana bakmıyor gibi tekrar gözünu çevirmesin isterim ki bi tebessüm etsin bi öpücük yollasın
mutlu olmadığmi söylüyorum ne var halinde diyo ona göre birşey yok mesala bugün oturmuştuk hiç konusmuyordu dedim neden konuşmuyorsun ne dedi ne soyliyeyim dedim mesala seni seviyorum diye bilirsin onu bile demedi susmaya devam etti ilgili bir baba dir kızım huysuzluk yapıyo diye alıp gezdirdi bende evde iş yaptip hem ona sormadan çıkıp asla gezemem beni birdaha eve almaz:) zaten bir yere çıksam tek izin vermez ablam ile veya annem le çıkarım aslında eşim evlendiğimizden belli böyle kabuğuna çekilmiş varsa yoksa işi isterm ki eşim karşımdaki koltukta otururken göz göze geldiğimizde hiç bana bakmıyor gibi tekrar gözünu çevirmesin isterim ki bi tebessüm etsin bi öpücük yollasın
Arkadasım esın benım anladığım senden hep kaçıyormuş, sana karsı hep ılgısız, ıletısımsız, soğukmuş; yani su an farklı bır durumda degılsınkı? bu; bu adamın genel kısılık yapısı, tıpık bencıl, umursamaz, ruhsuz erkek tıpı işte.....bana gore esının tamam ıckısı, kumarı, dayağı, aldatması yok ama diğ. yandan evlılık ıcınde kocalık gorevlerını ıhmal eden bır duruşu var.....yalnız sen de bır yandan bu halini kabullenmiş de gorunuyorsun aslında, esımı cok sevıyorum da dıyorsun; o halde bu durumu boyle kabullenip yola devam etmekten başka secenegın yok, cocugun da var ztn...yani ben tam olarak ılıskınızde degısen ne sorun ne anlamadım;sen sıcak da davransan soğuk da olsan esının kısılıgının bu olduğunu, degısmeyecegını yenı yenı anlıyorsun herjalde....
ben eşimi çok çok seviyorum niye bu kadar sevdiğimi de bilmiyorum çünkü hiç bana karşı iyi bir koca olmadi iyi bir baba hiç bir eksimigimizi bırakmaz ama... Işte eve geldiğnde hiç yüzüme bakmaz benimle konuşmaz ilgilenmez yatağa yattımi arkasını dönüp uyur tabi cani birşeyler istedimi istisna ama işi bittiğinde yine arkasını dönüp uyur ben bunlara rağmen iliğili bir eş olmaya çalıştım giyinip süslenip kapılarda karşıladım gelmesine az kala içim hep kıpır kıpır olur heyacanlanirim sürekli konuşmaya çalıştım bana bön bön bakıp "hı ne diyorsun sen git işine be ne sorunu sana öyle geliyo sorun çıkarma" diyip konuyu kapatirdi ama en ufak bi değişme bile olmadi ben de kaçan kovalanir taktiğini uygulayayim dedim dün akşam itibarı ile ama adam daha beter oldu selam vermiyor uygulamamda kendisiyle konuşuyordum ama ilgilenmedim dedim belkim kendisi ilgilenir ama bana küsmusuz gibi davranıyo pazar günü olmasına rağmen kahvaltıdan sonra kendi işlerini yapmaya başladi daha sonra da apartmanın bahçesini budamak için aşağıya indi resmen benden kaçıyo ben ne yapayim şimdi sevdiğm için acı çekiyorum resmen.keşke bu kadar sevmeseydim
Evliliğin hakkında azıcık bilgi sahibi olmak istedim ve evvelki konularını okudum.
Tahminen 2-2.5 yıllık evlisiniz ve evlliğiniz SADECE senin sevginle ve saygınla yürüyor.
Geçmiş konularını ve şu konunu harmanladım kafamda vardığım sonuç kesin olarak bu.
Sana olan duygularını da üstü kapalı izah etmiş zaten.
Böyle sorumsuz aklı sadece cinselliğe basan bir erkek nasıl bu kadar gözü kapalı sevilir bilemiyorum.
Şunu belirtmeliyim ki böyle zemininde sevgi saygı olmayan evlilikler her an çatırdamaya müsaittir.
Öyle hadi ben bir gün kaçayım da bekleyim bakalım kovalanacak mıyım larla olmaz bu iş arkadaşım.
Sen kendine değer vermelisin evvela.Sen bir KADINSIN.Sırf kadın olduğun için başın dik gururlu kendine
güvenip değer vermelisin.
O adam sana bunları yapıyor diye sen kendi değerinden özünden zırnık kaybetmezsin.
Evlilik İKİ TARAFLI yürür.Tek başına ne kadın ne de erkek omuzlayabilir evliliğin sorumluluğunu ve yükünü.
Sen beni sevmesen de olur ben severim ikimizin yerine diye bir olay yok olamaz da olmamalı da...
Sevgi saygı karşılıklı olmalı ki o evlilik evlilik olsun.
Bu evliliğe bir çocuk yapalım belki alışırız da severiz olayına da karşıyım ve hiç hazetmiyorum böyle düşünceleri.
Herzaman söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim evllik sağlamsa çocukla peliştirin.
Sakın ama sakın ola gidip gelen bir evliliğe çocuk getirmeyin.
Getirmeyin ki çocuğum var ayrılamam gibi bir BAHANE 'nin ardına sığınmayın.
Konu sahibi yineliyorum bu evliliği sadece sen yürütemezsin.
Eşinin tek yetkisi işe gidip işten gelmek sana ve çocuğuna para getirmek değil.
Koca olmayı eş olmayı baba olmayı başaramıyorsa defolsun gitsin.
Sen ona sensiz ölürüm yapamam izlenimi vermeye devam etme.
benim koca da odundur kütüktür öyle ilgili evde çok konuşan romantik bir erkek değildir ama benim suratım asılsa soğuk davransam her zamankinden az konuşsam hemen dikkatini çeker ne var ne oldu canın bir şeye mi sıkıldı diye sorar senin ki odunlukta tavan yapmış seviyorum diyorsun teşekkür ediyor insana bir arkadaşı seni seviyorum dese bende seni seviyorum diye karşılık verir kaldı ki sen karısısın.bence sen bu adama bir süre daha soğuk davran uzak dur yakınlık gösterme elbet dikkatini çekecektir