kaçı aylık denemeden sonra hamile kaldınız ???? benim 16 ay oldu

ensarnaz

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
910
0
296
Diğer
selam kızlar bende 2. bebek için sabırla beklyenlerdenim ama artık ümitlerim tükeniyor gibi geliyor...sizler kaç aydır deniyorsunuz...

ekimde kontrol hapını bıraktım, 6 adet gördüm ağlaya ağlaya...nisanda hamile kaldım çok şükür..

Allah en kısa en hayırlı zamanda sana da nasip etsin.

tesekkür ederim canım...bende sabırla bekliyorum artık..Allah tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün...

bende 3.ayın sonunda kaldımm ,sık enfeksiyon olduğum için korkuyordum çocuğum olmaz diye ama allaha çok şükür şimdi 4 aylık hamileyim,allah tüm isteyenlere versin bir an evvel.bu arada ben soğan suyu içmiştim birde yumurtlama dönemimden önce maydonozun buharına oturmuştum kistiniz yada enfeksiyonunuz varsa bayağ iyi geliyor tavsiye ederim

benim 13 ay oldu ama hala hamile kalamadım..gerçi ondan önce korunmasamda hamile kalamıyormuşum..çünkü yumurtalıklarımın yapısı zayıf olduğu için hiç yumurtlamıyormuşum..

galiba annelik bana nasip olmayacak.umutlarımı yitirdim artık..:43:

14 ay oldu.hala tık yok.her türlü tetkikler yapıldı eşimede banada hiç bir sorun olmadığı söyleniyor.bekleyin diyorlar.ama olmuyor olmuyorr.1 kere düşük yaptım kimyasal gebelik geçirdim 1 aylıkken düştü.işte böyle umutlarımı yitirmeye başladım artık.her ay kırmızları görunce ağlamaktan yoruldum

üzülmeyin ne olur..

ben de iltihaptan muzdariptim. başka hiç bir problem yoktu ama ne kullansam iltihap geçmiyordu..flagy diye bir şey verdi doktor. bir de o ay enfeksiyondan hastanede yatmıştım. seum takmasınlar diye günde 3 lt su içiyordum... içimi dışımı temizledi su..bir de o ilaç işe yaradı gibime geliyor...

14 ay oldu.hala tık yok.her türlü tetkikler yapıldı eşimede banada hiç bir sorun olmadığı söyleniyor.bekleyin diyorlar.ama olmuyor olmuyorr.1 kere düşük yaptım kimyasal gebelik geçirdim 1 aylıkken düştü.işte böyle umutlarımı yitirmeye başladım artık.her ay kırmızları görunce ağlamaktan yoruldum

bence hiç üzülme sonuçta hamile kalman için demekki bi engel yok ...inş... hamile kalırsın ve güzel sonuçlanır hamileliğin....

ben yaklaşık 7 ay polikistik over tedavisi gördüm, korunmayı bıraktığım ayı da hesaba katarsak tam 1 yılda İncime kavuştum çok şükür...
Allah isteyen herkese, hayırlı zamanlarda sağlıklı evlatlar nasip etsin

biz de çocuk istediğimizden beri 3. adetimi görüyorum şimdi :5: canım çok sıkkın bu konuda doktora gittim, bütün tahlillerimi yaptırdım her şeyim temiz çıktı, eşimin de bir problemi yok, başka bir sebepten sperm sayımı yapılmıştı o da çok iyi , ama hamile kalamadım. herkes daha çok erken , kafanı takma , taktıkça hamile kalamazsın diyor ama çok da umursanmayacak bir konu değil ki. daha adetim gelmeden içime sıkıntı basıyor. 3 ayda 3 yaş yaşlandım. ben de anne olmak istiyorum, ben de bebğimi hissetmek, tekmelerini elimle takip etmek, aşermek, kocamın elini göbeğime koyup, bu bizim bebeğimiz demeyi çok istiyorum ama sanki bana nasip olmayacakmış gibi geliyor :5: :5: :5:

biz de çocuk istediğimizden beri 3. adetimi görüyorum şimdi :5: canım çok sıkkın bu konuda doktora gittim, bütün tahlillerimi yaptırdım her şeyim temiz çıktı, eşimin de bir problemi yok, başka bir sebepten sperm sayımı yapılmıştı o da çok iyi , ama hamile kalamadım. herkes daha çok erken , kafanı takma , taktıkça hamile kalamazsın diyor ama çok da umursanmayacak bir konu değil ki. daha adetim gelmeden içime sıkıntı basıyor. 3 ayda 3 yaş yaşlandım. ben de anne olmak istiyorum, ben de bebğimi hissetmek, tekmelerini elimle takip etmek, aşermek, kocamın elini göbeğime koyup, bu bizim bebeğimiz demeyi çok istiyorum ama sanki bana nasip olmayacakmış gibi geliyor :5: :5: :5:

canım bence hemen ümitsizlğe düşme ne güzel bak tüm tahlilleriniz temiz çıkmış demekki hayırlı bi zamanda gelecek bebişin....

canım bence hemen ümitsizlğe düşme ne güzel bak tüm tahlilleriniz temiz çıkmış demekki hayırlı bi zamanda gelecek bebişin....

ben de öyle diyorum ama kafama takmadan da edemiyorum. yani bebğimiz olsun isterdim hep ama bu kadar çok istediğimi kendim bile bilmezdim. ben ne zaman bebeğimi kucağıma alıcam , o mis kokusunu ne zaman içime çekicem:(((( ovulasyon testleri filan varmış, yumurtlama zamanını yaklaşık belirliyormuş, bu ay ondan almayı planlıyorum

ben de öyle diyorum ama kafama takmadan da edemiyorum. yani bebğimiz olsun isterdim hep ama bu kadar çok istediğimi kendim bile bilmezdim. ben ne zaman bebeğimi kucağıma alıcam , o mis kokusunu ne zaman içime çekicem:(((( ovulasyon testleri filan varmış, yumurtlama zamanını yaklaşık belirliyormuş, bu ay ondan almayı planlıyorum

adetlerin düzenli mi oluyor...akıntıdan falan anlamıyormusun yumrtlamanı ???

adetlerin düzenli mi oluyor...akıntıdan falan anlamıyormusun yumrtlamanı ???

adetlerim düzenli,mesela geçen ay 23ünde oldum, bu ay 22, gelecek ay olmam inşallah ama olursa 21 , bu şekilde gidiyor. akıntımdan anlayamıyorum, nasıl anlaşılır ki, okuyorum netten yapışkan olur uzar filan diye ama ben onu anlayamıyorum , bu yüzden de ovulasyon testi almayı düşünüyorum

bizimde 16 ay oldu adet oldum, 17 aya bismillah dedik
rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.hepimize :31:

bizimde 16.ayımız doldu eşimde de bende de bir problem yok ama kısmet artık:(

benim 2 yıl oldu 24 ay yani heç sebebte yokkk :(
bir kimyasal geirdim haziranda sadece buu

kızlar ıcınızı ferah tutun ben de 7 ay bekledım melegımın haberi için o kadar çok takıyordum kı kafaya

her kırmızılarda agresıflesıyordum kıme çatsam diye bakıyordum :47:

ıse baslayınca cocuk bır an cıkıverdı aklımdan o ay da hamıle kaldım. demem o kı

dıkkatınızı baska yone cekecek bı mesgale bulsanız kafanız bıraz dagılsa hersey yoluna gırecek

Allah'ın ıznıyle rabbim umutsuz bırakmaz kımseyı :40:

Back
X