Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 ay oldu.hala tık yok.her türlü tetkikler yapıldı eşimede banada hiç bir sorun olmadığı söyleniyor.bekleyin diyorlar.ama olmuyor olmuyorr.1 kere düşük yaptım kimyasal gebelik geçirdim 1 aylıkken düştü.işte böyle umutlarımı yitirmeye başladım artık.her ay kırmızları görunce ağlamaktan yoruldum
benim ilk hamileliğim 16 ayın sonunda aldım güzel haberi çok şükür
biz de çocuk istediğimizden beri 3. adetimi görüyorum şimdicanım çok sıkkın bu konuda doktora gittim, bütün tahlillerimi yaptırdım her şeyim temiz çıktı, eşimin de bir problemi yok, başka bir sebepten sperm sayımı yapılmıştı o da çok iyi , ama hamile kalamadım. herkes daha çok erken , kafanı takma , taktıkça hamile kalamazsın diyor ama çok da umursanmayacak bir konu değil ki. daha adetim gelmeden içime sıkıntı basıyor. 3 ayda 3 yaş yaşlandım. ben de anne olmak istiyorum, ben de bebğimi hissetmek, tekmelerini elimle takip etmek, aşermek, kocamın elini göbeğime koyup, bu bizim bebeğimiz demeyi çok istiyorum ama sanki bana nasip olmayacakmış gibi geliyor
![]()
![]()
![]()
canım bence hemen ümitsizlğe düşme ne güzel bak tüm tahlilleriniz temiz çıkmış demekki hayırlı bi zamanda gelecek bebişin....
ben de öyle diyorum ama kafama takmadan da edemiyorum. yani bebğimiz olsun isterdim hep ama bu kadar çok istediğimi kendim bile bilmezdim. ben ne zaman bebeğimi kucağıma alıcam , o mis kokusunu ne zaman içime çekicem((( ovulasyon testleri filan varmış, yumurtlama zamanını yaklaşık belirliyormuş, bu ay ondan almayı planlıyorum
adetlerin düzenli mi oluyor...akıntıdan falan anlamıyormusun yumrtlamanı ???