14 ay oldu.hala tık yok.her türlü tetkikler yapıldı eşimede banada hiç bir sorun olmadığı söyleniyor.bekleyin diyorlar.ama olmuyor olmuyorr.1 kere düşük yaptım kimyasal gebelik geçirdim 1 aylıkken düştü.işte böyle umutlarımı yitirmeye başladım artık.her ay kırmızları görunce ağlamaktan yoruldum
hiç üzülme sen hamile kalmışsın bir kere demekki hamile kalabiliyorsun sadece zamanı var sabırla bekle umarım en yakın zamanda kavuşursun bebeğine.
hayır canım hiç farklı birşey yapmadım hatta hiçbirşey yapmadım.ramazan ayında hamile kaldım o yüzden tedaviyi de kabul etmemiştim nasılsa yeterince çalışamayız diye.hiç öyle gün aşırı falan da denemedik inanırmısın belki haftada bir falan olmuştur ama kısmet mübarek aydaymış demekki.ondan önce iki kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım maydonoz ve süt buharına oturdum soğan suyu içtim ne bileyim duyduğum birçok şeyi yaptım ama olmadı.diyorlar ya düşünme diye ben ramazanda hamile kalabileceğimi düşünmüyordum ama çok şükür oldu.Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.benimde 16 ay oldu bu ay inş bende bu ay sevinirim...farklı bişey yaptınmı hamile kaldıgın ay ???
benim 2 yıl oldu 24 ay yani heç sebebte yokkk![]()
bir kimyasal geirdim haziranda sadece buu
eğer sorun yoksa ve bir kere hamile kaldıysan şanslı gruptasın biraz daha sabır ve kafayı başka şeylerle meşgul et inşallah güzel haberi alacağın gün çok yakındır.