Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşükten sonraki 5. Aydaevet cok merak ediyorum kizlar benim 4 ay oldu bir kimyasalim var ve cocuk sahibi olamayacak gibi hissediyorum. Biraz umutsuz oldu ama siz kacinci ayda guzel haberi aldiniz?
Allah bagislasin sizin ikinci de kolaycacik olur bence :)benim ilk gebeligim3. ayda oldu 4 yasinda bi oglum var 2.ilk ayda oldu fakat kalbi durdugu icin kurtaj oldum mayista tekrar calismalara baslicaz
Kurtajdan dolayi mi mayisa kaldi ?benim ilk gebeligim3. ayda oldu 4 yasinda bi oglum var 2.ilk ayda oldu fakat kalbi durdugu icin kurtaj oldum mayista tekrar calismalara baslicaz
Oo masallah boyle seyler duyunca kendim hamile kalmis kadar seviniyorum cok guzel bir duygu :)15ay sonunda
Ozel bir sey yaptiniz mi peki dusuk sonrasiDüşükten sonraki 5. Ayda
Valla cok mu acele ediyoruz bilmiyorum ama insan hemencecik olsun istiyorEvlendikten 5 ay sonra hamile kaldim kürtajla sonuclandi malesef
2 ay oldu kurtaj olalı daha tık yok
Canım ben ikinci ayımda kaldım ama kimseyle kendini kıyaslama.kafanada gerçekten takma.hersey gönlünce olsun.allah tez günde o güzel haberi.almayi nasip etsin. Düşündüğün zaman gerçekten olmuyor.evet cok merak ediyorum kizlar benim 4 ay oldu bir kimyasalim var ve cocuk sahibi olamayacak gibi hissediyorum. Biraz umutsuz oldu ama siz kacinci ayda guzel haberi aldiniz?
dr 3 ay dinlenme vermisti ben bucarada kilo verip sureyi biraz daha uzattim kismetse mayista istiyorumKurtajdan dolayi mi mayisa kaldi ?
Aynen oyle. Kendimi eksik hissediyorum kucağımda bir bebek olmayinca artikValla cok mu acele ediyoruz bilmiyorum ama insan hemencecik olsun istiyor
Hayır akışına bıraktım Dr larım düşükten sonra beni çok motive ettiler. Normal yolla hamile kalabildiğimi biliyordum ve Dr larım bana her düşüğün bir sonra ki gebeliği %2 arttırdığını söylemişlerdi. Hatta ne zaman hamile kalmazsın deseydiniz hamile kaldığım ayı söylerdim :) sadece tefekkür ettim ve Allaha sığındım.Ozel bir sey yaptiniz mi peki dusuk sonrasi
10 aydır tık yok. İdrara sıkışık ilişkiye girmenin yararı neymiş anlayamadım canımHayır akışına bıraktım Dr larım düşükten sonra beni çok motive ettiler. Normal yolla hamile kalabildiğimi biliyordum ve Dr larım bana her düşüğün bir sonra ki gebeliği %2 arttırdığını söylemişlerdi. Hatta ne zaman hamile kalmazsın deseydiniz hamile kaldığım ayı söylerdim :) sadece tefekkür ettim ve Allaha sığındım.
Ama ondan önceki gebeliğimde regliden hemen sonra kaldım ve her ilişkiye idrara sıkışık girmiştim çünkü aşılamayı öyle yapıyolar