• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kacinci gun? Kac tane? kac hucreli? hangi kalitede embriyo transferiniz oldu?

kuzununannesi

Oğlum doğdu kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
2.927
2.520
133
Merhaba arkadaslar. Benim bugun transferimin 1. Gunu. Ne yazikki 2 yumurtam olustu. Onunda yalniz 1 tanesi dollendi. Dun 3. Gun embriyosu olarak transferim gerceklesti. Doktorum 6 hücreli 2. Kalite oldugunu soyledi. Benim gibi olan var mi. Sonuc ne oldu? Yaşım 26. Rahim kalinligim 13.3. Bu arada daha once tup bebekle elde ettigim 2 yasinda bir kizim var

Kizlar buda embriyonun resmi

Eklentiler

• IMG_20141209_121435.webp
    IMG_20141209_121435.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 549
canım maalesef ki bu konu hakkında bilgim yok, sana bişeyler söylemeyi çok isterdim :KK43::KK43:
Canim sende hamilesin Sanırım benimde tup bebekle elde ettigim bir kizim var. Onda 2 embriyo transfer edilmisti. Birincisi 1. Kalite 2. De 1. Kaliteye yakin demisti. 1 tanr kizim tuttu. Senin kaliten nasildi. Kac tane transfer oldu

Canim sende hamilesin Sanırım benimde tup bebekle elde ettigim bir kizim var. Onda 2 embriyo transfer edilmisti. Birincisi 1. Kalite 2. De 1. Kaliteye yakin demisti. 1 tanr kizim tuttu. Senin kaliten nasildi. Kac tane transfer oldu
bana da iki embiryo transfer edilmiş ama 1 tane bbeğmi var şuan canım :) ama ben hiç araştırmamıştım ki embiryo kalitesi kaçıncı gün falan hiç bilgim yoktu o yüzden doktoruma hiç sormadım onlar tabi transfer anında bişeyler anlatıyordu ama ben ağlamaktan hatırlamıyorum şimdi kaliteden bahsetmişlersede :):)

bana da iki embiryo transfer edilmiş ama 1 tane bbeğmi var şuan canım :) ama ben hiç araştırmamıştım ki embiryo kalitesi kaçıncı gün falan hiç bilgim yoktu o yüzden doktoruma hiç sormadım onlar tabi transfer anında bişeyler anlatıyordu ama ben ağlamaktan hatırlamıyorum şimdi kaliteden bahsetmişlersede :):)
Bende ilk tedavimde hic birseyden anlamiyordum ne soru sordum ne arastirdim tup bebek yaptirmanin sokundan olsa gerek olumsuz sonuclandi. 2. De kizim oldu daha bilincliydim. Simdi 3. Tedavim ve rahat başlasam da kalite düşük olunca umidim kırıldı. Allahtan hayırlısı

Cnm bnmkide.. 1. Kalitede 2.gun embrysu. Konuldu.. 2adet ilk ywrum insaalh. Dunnyamiza gelcek.

Cnm bnmkide.. 1. Kalitede 2.gun embrysu. Konuldu.. 2adet ilk ywrum insaalh. Dunnyamiza gelcek.
Masallah ikiz mi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benimde kizimda 2 tane 1. Kalite transfer olmustu ama tek tutmustu. Simdi tek embriyo ama 2. Kalite. Hic duydun mu 2. Kalite ile tutan

Masallah ikiz mi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benimde kizimda 2 tane 1. Kalite transfer olmustu ama tek tutmustu. Simdi tek embriyo ama 2. Kalite. Hic duydun mu 2. Kalite ile tutan
Ikiz degil cnm bnde tek tuttu.. 2.kalite duymadim cnm.. 2.gun embrysu oomasin o..

Back
X