Kaçıncı hafta karın çıkıyor

Benim 14. Haftada başlamıştı yavaş yavaş çıkmaya. Şuan baya çıktı dışardan anlaşılabiliyor hamile olduğum.

Bnm normaldede var gobusum ama bu aralar iyicw gerildi

Ben 2 ayligim ama gobek var kac aylik diyor goren. Oncesinde hic boyle değildim. Barsaklardan herhalde bu gobek

Benim de belli ama göbek mi bebek mi anlamiyolar dün 2 kişi gördü beni farklı yerde biri zayiflamissin diyo biri kg almissin ben de dedim tartı da bir degisiklik yok ;) :)

Benimde göbüşüm çıktı 14 haftalığım ama kiloymuş gibi duruo dışardan bakılınca :anneadayı::KK3:

benim ilk aydan şişkinlik başladı cidden şimdi de baya karnımı gerilmiş hissediyorum :)

heheh o iç karın genişliği ve darlığı ile eş zamanlı. İç karnı dar olanların 11-12 haftadan sonra çıkıyo. Benim 2-3 hafta önce çıkmaya başladı karnım ve bu hafta itibariyle hamile olduğum kıyafetlerle belli olmaya başladı :) bende üzülüyodum ne zaman çıkıcak diye ama benden bi söz gelsin size karnı geç çıkanlar yani iç karnı geniş olanların daha az çatlağı oluyo ben 7,5 kilo aldım ama Maşallaah 0 çatlak :)

heheh o iç karın genişliği ve darlığı ile eş zamanlı. İç karnı dar olanların 11-12 haftadan sonra çıkıyo. Benim 2-3 hafta önce çıkmaya başladı karnım ve bu hafta itibariyle hamile olduğum kıyafetlerle belli olmaya başladı :) bende üzülüyodum ne zaman çıkıcak diye ama benden bi söz gelsin size karnı geç çıkanlar yani iç karnı geniş olanların daha az çatlağı oluyo ben 7,5 kilo aldım ama Maşallaah 0 çatlak :)
oh maşallah :) bende sıfır iç karın :( çatlak oldu fenalardayım :D ama değer be değer :)

oh maşallah :) bende sıfır iç karın :KK43: çatlak oldu fenalardayım :KK70: ama değer be değer :)
Çatlak olmucak diye bşey de yok ama yanlış anlaşılma olmasın. sağlıkllı olsunlarda çatlağada razıyım kilo almayada :)

Genel olarak 14-15 haftalarda çıkıyor. Daha önce belli olanlar önceki göbekten ya da şişlikten oluyor. Benim 7. Ay bitene kadar da hiç çatlağım yoktu ondan sonra aman Allahım dedim o_O

Back
X