Kaçıncı hafta karın çıkıyor

Kiloluydum cikmaz diyordum3 ayinda degisik.sekilde cikti.cok guzel bir duygu...

20. haftada net bişekilde bir anda göbeğim çıktı benim..öncesinde çok belli değildi..5. ayda hamileyim diyorsunuz gerçekten..

heheh o iç karın genişliği ve darlığı ile eş zamanlı. İç karnı dar olanların 11-12 haftadan sonra çıkıyo. Benim 2-3 hafta önce çıkmaya başladı karnım ve bu hafta itibariyle hamile olduğum kıyafetlerle belli olmaya başladı :) bende üzülüyodum ne zaman çıkıcak diye ama benden bi söz gelsin size karnı geç çıkanlar yani iç karnı geniş olanların daha az çatlağı oluyo ben 7,5 kilo aldım ama Maşallaah 0 çatlak :)
Ayni durumdayim canim 3-4 ayliklik göbek gibi duruyo ama 0 catlak bende kafaya takiyordum ama cok büyük bi göbegimde olsa napardim bilmiorum zaten 55 kiloyum :D

Ayni durumdayim canim 3-4 ayliklik göbek gibi duruyo ama 0 catlak bende kafaya takiyordum ama cok büyük bi göbegimde olsa napardim bilmiorum zaten 55 kiloyum :KK70:
bana hamilemisin diyolar evet diyorum aaa daha yeni heralde pek yok gibi yeni sayılır 6 aylığım son 3 diyorum sok oluyolar :D :KK54:

Aynen bendede öyle banada üc ayliksin yenisin felan diyorlar :KK70:
Aman Aman Maşallah diyelim popomuzu kaşıyıp dilimizi ısıralım :D benden 1 safta önde giden bi arkadaşım var Oda bildiğin yarım dünya gibi geziyo ikimizinkide erkek yok çok çıktı karnı ve benim bebeğim kendi haftasına göre 1 hafta önde kilo ve boy bakımından onunki küçük kendi haftasına göre. Karınla pek alakası yok :) Çook Şükür diyelim :) :KK200::anneadayı:

Ben de kiloluydum zaten göbek vardı ama hamilelik karnı çıktı bariz yani.

Hamile oldugum 7.ayda anlasildi benim karnim kucukde :)

Ya bende ilginç bi şekilde 8. 9. Haftadan beri çıktı valla. Zaten göbeğim vardı , ama şimdi resmen hamile göbeği gibi. Doktor şişlik normal dedi. Hamile pantolonu giymeye bAsladim 10. Haftada:) Bu konuda tek miyim acaba:)?

24. Haftalarimda az birsey belli oluyordu :)
Ic karnim oldukca genismis doktorum demisti...
Her gitmemde cok sasirtiyorsun beni azericim derdi :)

12. Haftadan sonra bel kalinlasmaya başlıyor ondan sonra da yavaş yavaş belli oluyor.

Benim 14. Hafta gibi çıkmaya başlamıştı. 9 kilo aldım şimdiye kadar dur demem gerek bu kilo alımına ama kıyamıorum da yavruma aç kalmasın diyorum

Back
X