Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 48 kiloydum ama baya hızlı kilo alıyorum sürekli bişeler yediğim için :)Canım benim 20. Haftadan sonra çıkmaya başlamıştı normalde de zayıf olduğum için![]()
Ayni durumdayim canim 3-4 ayliklik göbek gibi duruyo ama 0 catlak bende kafaya takiyordum ama cok büyük bi göbegimde olsa napardim bilmiorum zaten 55 kiloyumheheh o iç karın genişliği ve darlığı ile eş zamanlı. İç karnı dar olanların 11-12 haftadan sonra çıkıyo. Benim 2-3 hafta önce çıkmaya başladı karnım ve bu hafta itibariyle hamile olduğum kıyafetlerle belli olmaya başladı :) bende üzülüyodum ne zaman çıkıcak diye ama benden bi söz gelsin size karnı geç çıkanlar yani iç karnı geniş olanların daha az çatlağı oluyo ben 7,5 kilo aldım ama Maşallaah 0 çatlak :)
bana hamilemisin diyolar evet diyorum aaa daha yeni heralde pek yok gibi yeni sayılır 6 aylığım son 3 diyorum sok oluyolarAyni durumdayim canim 3-4 ayliklik göbek gibi duruyo ama 0 catlak bende kafaya takiyordum ama cok büyük bi göbegimde olsa napardim bilmiorum zaten 55 kiloyum![]()
Aynen bendede öyle banada üc ayliksin yenisin felan diyorlarbana hamilemisin diyolar evet diyorum aaa daha yeni heralde pek yok gibi yeni sayılır 6 aylığım son 3 diyorum sok oluyolar![]()
![]()
Aman Aman Maşallah diyelim popomuzu kaşıyıp dilimizi ısıralımAynen bendede öyle banada üc ayliksin yenisin felan diyorlar![]()
Sağlıklı beslenmen gerek Çok fazla almışsın canımBenim 14. Hafta gibi çıkmaya başlamıştı. 9 kilo aldım şimdiye kadar dur demem gerek bu kilo alımına ama kıyamıorum da yavruma aç kalmasın diyorum