Kaçıncı haftada çatlak önleyici krem kullanmaya başladınız

Yasemin070707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
21
18
3
37
arkadaşlar selam
8 haftalık ikiz gebeyim ve karnım sertleşmeye, kasıklarim belirginleşmeye başladı.
çatlak oluşumundan çok korkuyorum lierac catlak önleyici krem aldım.
şimdiden başlamalımıyım yoksa daha erken mi?
tecrübeli arkadaslar siz ne kullandınız ne zaman başlamıştınız?

Eklentiler

• Screenshot_20190828-223423_Instagram.webp
    Screenshot_20190828-223423_Instagram.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 115
Krem ne kadar etkili olur bilmem de, aloevera ya da badem yağı yardımcı olur. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi, zamana bırakma, günde 1 veya 2 kez güzelce yedir. Bir de ikizmiş daha çabuk büyür karnın.

Krem ne kadar etkili olur bilmem de, aloevera ya da badem yağı yardımcı olur. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi, zamana bırakma, günde 1 veya 2 kez güzelce yedir. Bir de ikizmiş daha çabuk büyür karnın.
En iyisi bu yazior nette aldim, inş iyi gelir haftaya başlayım diyorum ama insanlara gore benim aceleliğim

Hiç beklemeden başlayınız bira hafta falan beklemeyin
Lierac marka olarak iyi bende kullanıyorum
Ben çok geç başladım 12. hafta gibi çatır çatır çatladım en azından yenisi eklenmiyor olanlara çare yok

Ne yaparsanız yapın çatlamaya kesin olarak bi çözüm bulamazsınız. Sadece çatlarken kaşıntınız olmaz ve daha az çatlarsınız ama yinede çatlarsınız. O biraz genetik sanırım ben hamile kalmadan önce bacaklarımda ve bel bölgemde çatlaklar vardı. Şimdi hamileyim doğuma 40 gün kaldı fakat karnımda hiç çatlak yok

Bol su için her duştan sonra hafifçe kurulanip tamamen değil hafifçe kurulanip havuç yağı olur, Hindistan cevizi yağı olur, zeytinyağı olur vücudunuza sürün . Ben 4. Ayda kabizlikla birlikte çok gerilmeye başlayınca başlamıştım o dönem gün içinde de sık sık suruyodum . Sonra geçti ama her duştan sonra muhakkak yağlanıyorum ben zeytinyağı kullanıyorum. Şuan 33 haftalık olduk henüz catlagim yok ama catlamadim demek için de erken. Eğer anneniz, teyzeleeinjz,kız kardeşiniz falan varsa gebelik döneminde onlar catladiysa sizin catlamamaniz çok zor ama elbette önlem alın en azından azaltmış olursunuz. O kremlerin çok etkili olmadığını okumistum . Yani çok fazla para dokmeyin

Lierac yetersiz bence. Yaninda ekstra yaglar kremler kullanin. Su asamada gunde 2 kez kullanabilirsiniz ama zaman ilerledikce bunu 3 e cikarin.

9 ay boyunca çatlamadım en başından beri hep yağlar bebe yağı kullandim son 1 haftada karnım yanlardan çatladı çatlayacaksa çatlıyor ama kremlerle en aza indirmiş oluyor.

İlk hamileliğimde badem yağı kullandım.Karnım büyürken o kadar geriliyordu ki resmen yanıyordu derim.Mecburen sürüp duruyordum canım yandıkça.Hiç çatlağım olmadı.Annemde de yok anneannemde de yoktu.Bir de 12 kilo aldım toplam ondan çatlamamış olabilirim.Bir tek karnıma sürüyordum başka bir yere sürmedim hiç.Badem yağı işe yarıyor iyi de göbeğimde kıllanma yaptı çok sonra döküldü gerçi hepsi.Bir de kiyafetlere leke yapıyor dikkat etmek lazım.

Ben hamileliğimde 2 aylikken baslamiştım mustelanin catlak onleyicisini ve organik hindistn cevizi yağını kullanmıştım hiç çatlağım yok

Back
X