Kaçıncı haftada doğum yaptınız

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
69
-14
6
22
İlk gebelik kaçıncı haftada doğurdunuz 38 +5 artık doğurmak istiyorum ara sıra belime bacaklarıma sancı vuruyor karnım kasılıyor ama geçiyor hemen günde bikaç kez oluyor sizce 39. Haftada doğururmuyum 40 ı geçmesini istemiyorum

İlk gebelik kaçıncı haftada doğurdunuz 38 +5 artık doğurmak istiyorum ara sıra belime bacaklarıma sancı vuruyor karnım kasılıyor ama geçiyor hemen günde bikaç kez oluyor sizce 39. Haftada doğururmuyum 40 ı geçmesini istemiyorum
Açılma var miydi? Benim düzeltilmiş 40+3te falan doğurdum. Adete göre 41in içinde falan oluyo :) yani bizim istegimizden daha cok bebek gelmek istiyor mu ona bakmak lazım.
Hayırlıysa saglikla kucağınıza alin inşallah 🙏

ben dediklerinizi 35.haftada yasamaya başladım ama biraz dinlenince geciyordu. açılmam 35te başladı. 37+5te 5 cm açılmam vardı ama sıfır sancı. hatta doktorum senin doğurmaya niyetin yok galiba beni yalancı çıkarıyorsun diyordu 😂

37+5te bebek de strese girdiği için doktorum kendisi doğumu başlattı🥲 9 saatte doğurdum oğlumu

Herhangi bi sıkıntınız yoksa doktorunuz normal doğum dediyse akışına bırakın, evet son haftalar çok zor oluyor ama sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz. Benim ilk doğumum 39+5 di. Yazın tam ortası temmuz gercekten zordu sancılanmam 6cm açılmaya rağmen son anda sezaryene alındım. 2. doğum mecbur sezaryen 38+6da oldu. Simdi bu 3. az bi zaman kaldı ama dilerim bu da 38den önce olmaz. Sağlıcakla gelsinler bebişler 🤗

Ne kadar mantıklı bir soru

Ben 36da doğurdum öncesinde sancı açılma vardı 4 tane iğne olmuştum hiç sancım yoktu belim ağrıyordu nişanım geldi ben de oyalana oyalana hastaneye gittim baktı 5 cmmi geçmiş sezeryan planlıyordum hep sancı için rahmime hap koydu epidural vurdu suyu patlattı doğurdum 3 saatte ilk doğumum ama keşke bekleseydi ama ne kadar geç o kadar iyi

Back
X