Kaçıncı haftada doğum yaptınız

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
69
-14
6
22
İlk gebelik kaçıncı haftada doğurdunuz 38 +5 artık doğurmak istiyorum ara sıra belime bacaklarıma sancı vuruyor karnım kasılıyor ama geçiyor hemen günde bikaç kez oluyor sizce 39. Haftada doğururmuyum 40 ı geçmesini istemiyorum

Açılma var miydi? Benim düzeltilmiş 40+3te falan doğurdum. Adete göre 41in içinde falan oluyo :) yani bizim istegimizden daha cok bebek gelmek istiyor mu ona bakmak lazım.
Hayırlıysa saglikla kucağınıza alin inşallah

ben dediklerinizi 35.haftada yasamaya başladım ama biraz dinlenince geciyordu. açılmam 35te başladı. 37+5te 5 cm açılmam vardı ama sıfır sancı. hatta doktorum senin doğurmaya niyetin yok galiba beni yalancı çıkarıyorsun diyordu

37+5te bebek de strese girdiği için doktorum kendisi doğumu başlattı 9 saatte doğurdum oğlumu

Herhangi bi sıkıntınız yoksa doktorunuz normal doğum dediyse akışına bırakın, evet son haftalar çok zor oluyor ama sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz. Benim ilk doğumum 39+5 di. Yazın tam ortası temmuz gercekten zordu sancılanmam 6cm açılmaya rağmen son anda sezaryene alındım. 2. doğum mecbur sezaryen 38+6da oldu. Simdi bu 3. az bi zaman kaldı ama dilerim bu da 38den önce olmaz. Sağlıcakla gelsinler bebişler

Ne kadar mantıklı bir soru

Ben 36da doğurdum öncesinde sancı açılma vardı 4 tane iğne olmuştum hiç sancım yoktu belim ağrıyordu nişanım geldi ben de oyalana oyalana hastaneye gittim baktı 5 cmmi geçmiş sezeryan planlıyordum hep sancı için rahmime hap koydu epidural vurdu suyu patlattı doğurdum 3 saatte ilk doğumum ama keşke bekleseydi ama ne kadar geç o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…