kaçıncı haftada doğum yaptınız ?

-Leyla

Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri.
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
612
291
23
32
38. Haftadayim büyük ihtimal yarın veya pzt doğum yapacagim siz kaçıncı haftada doğum yaptınız ve nasıl geçti anlatır mısınız ???????

42. Haftada normal dogum yaptim... cok nazliydi kizim gelmedi. 32. Haftamda karnimin üstüne düştüm sancilarim basladi doktorerken dgum yaparsin dedi tetikte bekledik beklediiiiik yok gelmedi... 42. Hafta dolmak uzereyken müdahele li normal dogum yaptim suyumu bosalttilar oyle olunca sancim basladi tam 12 saat sanci cektim ama degdi. Ben sezaryenden korkuyordum çünkü. Dogar dogmaz bütün sancim gecti dogumdan sonra da 10 gun sadece oturmakta biraz zorlandim gecti gitti... allah kurtarsin seni de saglikla al kucağına bebisini...

Amin inşallah benimki spinal olacak ama 2. DoğumuM bu

38. Haftadayim büyük ihtimal yarın veya pzt doğum yapacagim siz kaçıncı haftada doğum yaptınız ve nasıl geçti anlatır mısınız ???????
Allah bagislasin ikisini de insallah.Benim ilki mecburiyetten sezeryan olmustu,ikinci de bulundugum yerde iyi doktor olmayinca mecburen 37 haftalikken erken dogum yaptim.ikisininde sagliklari yerinde cok sukur:)

Allah bagislasin ikisini de insallah.Benim ilki mecburiyetten sezeryan olmustu,ikinci de bulundugum yerde iyi doktor olmayinca mecburen 37 haftalikken erken dogum yaptim.ikisininde sagliklari yerinde cok sukur:)
Benimki de dün 37 ahfatlikken doğdu ama ikimiz de iyiyiz çok şükür

37+2 de suyumun gelmesiyle normalddoğumyyaptım. 4 aylıkooğlum.sanada hayirli dgmlar cnm

Benimki de tam 37 de doğdu cuma günü bu gün 4. Günümüz

Back
X