kacinci haftada gobeginiz buyumeye basladi

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
slmm herkezeee su an 14 haftaligim ve gobisim cikti yani tabiyki bilenler goruyor kiyafetimde bilmeyen degil galiba sizde kacinci hafta buyudunu fark ettinizzz

bende şuan 28 haftalık hamıleyim oğlan olunca daha cok çıkar dedıler göbek ama ben 5 aylık olana kadar hiç büyümedi kımse ınanmıyordu 5 aylık olduguna 5 bitti göbüşşş büyüdü

valla benım ucuncu ayda baya bı gobegımvardı.gaz fılan dıyorlardı olabılır ama baya vardı yanı

yaklaşık 5.ayda bariz göbek çıkıyor canım

13. haftam bitmek üzere ama öyle bir göbeğim çıktı ki gören 4-5 aylık sanır 9. ve 10. haftalarım da yavaş yavaş çıkmaya başladı başlarda şişkinliğimden ve gaz sancılarımdan olduğunu düşünüyordum ama şişkinlik geçti göbüş öyle kaldı :) 9. ayımı düşünemiyorum artık

Benim de 12. haftamda göbeğim çıktı. Ama tahmin ettiğiniz gibi gaz yüzündendi :) Sonra 5,5 aylık olana kadar göbeğim yoktu. 8. ayıma girdim ancak tatmin oluyorum karnımdan :)

benimde geçen haftaya kadar pek bişi yoktu birden çıktı şimdi biraz göbeğim var hatta biraz dan da fazla :) yani dar bişey giydiğimde hamile olduğum gayet net anlaşılabiliyor..

wallaha ben her yerde okuyorum dergide falan 13 haftada karnin buyumeye baslarmis gaz olmayadabilir kisiden kisiye degisiyormus

ilk gebeliğimde cok hızlı buyumustu karnım 4.ayın ıçındeyken 6 aylıktan buyuk gıbıydıvee gıttıkce buyudu her goren ıkız sanıyordu.suyum fazlaydı oğlumda ırı.ama arkadan hıç bellı olmuyormus oyle dıyorlardı.şimdi 14.haftaya gırdık bu hafta bellı olmaya basladı.iştahımda bırden arttı bu hafta.yıne aynı hale gelmemumarım.zor tasımısım oğlusu doğunca baya bı hafıfledım

ne guzel allah bagislasin canim dimi illa gaz olacak diye bise yok karinda yuvarlanma gordummu tmmdir yaa

yanlış hatırlamıyorsam 25.-26. haftadan sonraydı,biraz göbüşüm çıkmıştı ama bilmeyenler hamile olduğumu anlayamıyorlardı.sekizinci ayda ancak farkedilebilen bir göbüşe sahip olabilmiştim.

ben 25.haftadayım kimse inanmıyo..göbeğimden çok kalçam açıldı benim...:2:

aynen bende öyle oldum canım yaaa gerçi ben kiloluydum göbeğim vardı zaten onun için hiç buyumedı 6 aylık olunca anca cıktı göbüş ama kalçam yoktu hiç şimdi eşim dalga geçiyo moralımı bozuyo

Benim de17-18. haftalarda aaaa hamile misin inanmıyoruz diyorlardı ama 20.haftada bir anda göbüşüm beliriverdi ama ciddi anlamda.Artık gören evt artık belli oluyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…